Damekampene denne helgen

Grei – BMIL

Grei har gjort det veldig bra så langt i sesong. De møter BMIL som ikke har gjort det fullt så godt. Jeg tenker denne kampen blir en ganske Grei overkjøring……. Tog du han?! Grei… Overkj… Samme det 🙂

Kampen starter 13.00 i Ny apalløkka. VMG tipper 9-2 til Grei.

Sagene – Sveiva

Dette blir nok stormatchen denne lørdagen. Sagene og Sveiva ligger tross alt likt, med like mange poeng, slik at jeg tror det blir tøff match, med mye som skjer, fra start til slutt. Sveiva tapte på hjemmebane forrige søndag, mot nettopp Grei.  Sagene gjorde det bra mot mot Tunet, men det holdt ikke, og det ble 3-2 tap.

Kampen starter 16.00 i Bjølsenhallen. VMG tipper 3-3, og at Sagene vinner på straffer 5-4.

Jeg har også nå fått noen tilbakemeldinger på at jeg har skrevet litt dårlige referater, det har vært pga at jeg ikke har vært helt iform, fått kyssesyken… MEN NÅ  skal jeg bare sette meg på benkene og se bra matcher, og kose meg med VMG!! Håper Frikk setter pris på dette….

← To «cup finaler» denne lørdagen Fullsatt Høyenhall bydde på show →