Damekampen Sagene- Grei i helgen

I Bjølsenhallen sto jentene klare kl 15.00 for match.

VMG hadde gjort seg opp noen tanker om kampen, men gutta har nok her driti litt på draget med 9-4 resultat i Sagenes favør.

Under hele kampen er lagene veldig jevne, men Sagene setter sine sjanser.

Underveis i andre periode får Grei straffe, hvor Kaja Bråten varter opp med en aldri så litta fin Zorro, hvor av keeper Thea Kristine Ekholt redder denne…!!

Hallo, hva spiste Thea til frokost?!! Jeg tørr påstå at Thea er en av Norges beste keepere, dette ikke bare på damesiden, men også på herresiden. Men nok om det!!

De siste fem minuttene av tredje periode er Grei så sultne på mål, at i minutt 58, setter Grei inn 2-3 målet, men det holder dessverre ikke…

Sagene går seirende ut av denne kampen, 3-2, men hvem vet hvordan neste match blir, da de tross alt må hjem til Grei på parkett.!