Dalens kaptein med ny kontrakt – en stor jobb foran seg.

Ketil Krongberg er klar for en ny sesong i Dalen. Hans rolle i laget er viktig. Den kan bli viktigere enn hva folk tror kommende sesong.

Dalens sesong 20/21 var todelt. En god periode i serien, men gikk ut i kvartfinalen i SM sluttspillet. Foran denne sesongen har Dalen mistet noen store navn og Ketils valg om å fortsette er en viktig signering.

Mistet sterke navn

Dalen får en svakere tropp kommende sesong. De har mistet landslagsspillere som Christoffer Andersson og Linus Holmgren. Dalens utfordring blir midtløper posisjonen der Ketil Kronberg har spilt i mange sesonger. Men klubben har også mistet Christoffer Andersson og Sebastian Degeryd som gjør at Urban Karlsson har mange utfordringer foran seg på spillerfronten. Umeå klubben har hittil fått inn Felix Forslund fra Linköping og zorro spilleren Michel Wöcke som var i Sveits forrige sesong.

Ketil Krongbergs sesong 20/21

Ketil hadde fikk sesongen spolert med flere skader. Dalen hadde et godt lag og han fikk god tid rehabilitering. Da han kom tilbake fikk han spilt 14 kamper og produserte 19 målpoeng. Hans erfaring er viktig for Dalen og Norge. Med VM i desember så håper jeg personlig at han får en verdig avslutning på sin landslagskarriere. Jeg får fortsatt frysninger av målet mot Sveits i forrige VM. Kanskje den beste kampen jeg har sett Norge spille noen gang. Alt satt og med en herlig Pels i mål drev de Sveits til frustrasjon. En må ha vært stolt over å være nordmann i hallen den dagen. Så lite skiller internasjonalt i innebandy.

Kung Kronberg

Den erfaringen og det nivået som Ketil holder og har holdt, gir omgivelsene rundt han en boost. Han er viktig på banen og i klubben.

Det er gøy å se denne karen spille.← Fra en katastrofal skade til SSL Norsk innebandy med TV avtale →