Dagens femte og avgjørende semifinale mellom Slevik – Tunet

Da ble det en 5:e og direkte avgjørende semiifinale mellom Slevik og Tunet 19:00

(man kan se kampen her)

Denne serien har vært veldig jevn og lagene har vunnet sine hjemmekamper. Det startet med at Slevik vant ganske lett i første runde med 7-3. Etter dette var det Tunet som vant hjemme i en kamp som ble avgjort i sudden. Her blir Axel Wallin matchvinner. Neste kamp blir om mulig enda jevnere i Gresvikhallen. Med 30 sekunder igjen av kampen blir Tunet snytt for en soleklar straffe og i den kontringen som i stedet oppstår setter Stræte det avgjørende målet for Slevik. Siste kampen som ble spilt ble likere den første, men i stedet for Slevik så er det Tunet som har 100% kontroll på hjemmebane mot Tunet. Det blir aldri særlig spennende i den 4:e kampen. Slevik ser ut å slite veldig med skader om dagen, man har dratt inn det meste som kan spille å gå nå her. Daniel Eriksson var ikke med i forrige kamp. I stedet fikk Pontus Kozan spilletid. Han pendler da fra Varberg for å hjelpe Sleviklaget. Tunet har fått tilbake de fleste spillerne fra skader og 3:e rekka gjør en meget god jobb. Den vinner faktisk sin kamp i kampen mot Slevik i forrige runde å det kan fort være sånne ting som avgjør i denne siste. Om vi får se Runar Snellingen på banen er ikke sikkert enda da han vært ute med skade de to siste kampene. Vi vet at han har lyst å vi vet at Slevik sliter med å ta ham ut.

Slevik pleier å være som best i kamper som denne, om de kommer til å få det til i kveld er vanskelig å si. Førsterekka har fått utrolig mye spilletid og den så både frustrert og trøtt ut i forrige kamp. Tunet så ut å ha pigge bein og man kunne nesten ikke tro at dette var deres 4:e kamp på 7 dager. Dette blir en finale før den riktige finalen, Slevik er vant til å vinne dem på løpende bånd. Tunet har slitt i finalene siste tiden men nå er det kanskje siste gangen for flere på alaget? Vi kan vel si at det går flere rykter om at mange Tunet spillere kommer til å se seg rundt etter nye utfordringer til neste år…

Kampen kommer til å vises live på Slevik Play som sist. Kommentatorer blir Brevik og Dahl som sist. Får håpe Kjell Egil våkner litt til denne sånn at man hører hva han sier og at dem har lest på litt mer. Det blir utrolig jevnt det her, om Tunet klarer å være like sterke som på hjemmebane og Østergren har dagen så er det dem som vinner. Om Slevik klarer å komme tilbake til det dem viste i første kampen så vinner dem. VMG tipper at dette ender med straffer.

← Slevik klare for finale Se Slevik – Tunet her live på SLEVIKPLAY →