Dag 9 – Latvia – Tyskland kampen om 5 plassen

For Latvia var forrige sluttspill i Riga 2016 en katastrofe. Landet har vært topp 6 de siste 10 årene, men for 2 år siden gikk alt galt. En 10 plass var alt annet enn bra. Det ble gjort en del trekk og ledere fjernet. Nå har de bygget opp igjen laget bit for bit og vil ha 5 plassen. Tyskland var i semifinale i 2012 og har siden ikke vært i nærheten av denne bragden. For de er også en 5 plass en herlig plassering.

1periode
Latvia vil såååå mye mer. Tyskland ser slitne ut. Latvia styrer alt og setter 4 herlige mål i denne første perioden. De har virkelig fått fart på sakene og var veldig gode mot Norge. De styrte alt og vil styre kamper fremfor å ligge tilbake.

2periode
Tyskland må frem og gjøre jobben. De stod med lua i hånda i 1 periode. 2 perioder igjen av VM, da gir en alt. Og de lykkes med sine trekk. 2 mål mot slutten av perioden og det står 4-2 til latvia foran 3 periode.

3periode
Det er nå det gjelder. Siste periode i dette VM. Blir det 5 plass for Latvia. Frem 5 plasseringer er ganske mye fra forrige VM. Spillet går frem og tilbake og sjansene er der, men det er Latvia som setter 2-5 etter 57 minutter når Tyskland MÅ frem. 3-5 kommer minuttet senere. Latvia tar 5 plass, Tyskland tar 6 plass. Godkjent VM for egge nasjoner. Latvia slo Tjekkia i gruppespillet, men tapte mot Tyskland. Kunne ting gått annerledes? Hvem vet.

 

← Dag 9 – Tjekkia – Sveits – 3 plass til Sveits – Hop Swiss Dag 9 – Danmark – Norge – Takk Ketil →