Dag 8 – Final 8

Det er i dag og i morgen det skjer. De 8 beste nasjonene er igjen i mesterskapets to siste dager. 4 spennende kamper. 2 semifinaler og 2 plasseringskamper. De morsomme er at det er nøyaktig slik semifinalene var i 2008. Da vant Finland på sudden i finalen.

Se kampene på youtube om du ikke er her..

11.00 Latvia – Norge (5-8.plass) STREAM ,
13.00 Danmark – Tyskland (5-8.plass) STREAM ,
16.00 Tsjekkia – Finland (semifinale) STREAM ,
19.00 Sverige – Sveits (semifinale) STREAM

For den norske leiren er det fortsatt litt skuffelse. Klarer Norge å mobilisere og glemme skuffelsen mot Sveits?? Latvia, Tyskland og Danmark er de nasjonene som kjemper om 5 plassen. Ingen enkle kamper. Norge må virkelig kjempe og det er kult. Dvs 2 kule kamper igjen. kl 11.00 i dag og kl.10.00 i morgen.

Latvia
Først må et råsultent Latvia slås. De mistet litt ansikt mot Sverige på fredagen. De ble regelrett massakrert i kvartinalen. Hva må Norge gjøre? Vel regner med at Kvisvik er ute så de bør starte på sine 2 rekker. Kanskje bruke 3 rekken mer. Valbye har vært frisk og Norstrøm har mer inne. Imål bør vel Jelsnes få fortsette. Giganten fra kvartfinalen har vist at han har vokst siden klubb bytte til Mullsjö i SSL. Jeg håper de har ristet fra seg skuffelsen, men denne blir sykt tight. Går det til straffer??

Tyskland
Der mannschaft spilte kul innebandy i går mot Finland. Det var morsomt å se at det er noen nasjoner som tørr å stå opp og gi F. De tyske boisa skal virkelig ha for oppofrende spill og lysta på å gå fremmover. Jeg tror de blir sterke og slår Danmark.

Tjekkia
Skal vi ta en råsjanse? Blir det en overraskelse i O2 Arena? Hadde vært dritkult. Finland er et lag som liker best å ligge bakpå. De var ikke bekvemme med å styre mot Tyskland. Deres mål kom på overganger og de er sylskarpe. Ingen overraskelse om Finalnd går til Finalen, men hadde vært kult med Tjekkia.

Sverige
Er litt «skuffet» over Sveits. De har opplegget, spillerne, men har ikke kommet helt opp i det nivået vi har sett de i før. Svenskene er veldig gode og når du ser Kim Nilsson spille i 3 rekka så ser en at denne troppen er sykt god. Sverige vinner denne og er storfavoritter i finalen.

 

4 kule og spennende kamper i dag. Det blir morsomme timer i Praha.

← Dag 8 – Latvia – Norge – for en nerve Dag 7 Finland – Tyskland – Jevn og kul kamp →