Dag 8 Danmark – Tyskland – Tøff battalje

Tyskland møter sine naboer i nord. Det er ingen vennelig passiar når disse landene møtes. Ikke i noen idretter. Her er det full pinne med en eneste gang. Begge vil spille kampen som i morgen går om 5 plassen mot Latvia.

1periode
Tyskland er forhåndsfavoritt, men Danmark går ut og tar kontroll. Det er full krig og danskene er bra med. Sjansene florer frem og tilbake. Danmark tar ledelsen etter 6 min og kontrollerer den. Trolle tar det som kommer hans vei og vi går til første pause med 1-0 til dankene.

2periode
Tyskerne må frem. De gjør også det og nå begynner det en kanonade mot et danske målet. Det vil seg ikke i begynnelse, men etter ca 37 min setter Niklas Broker 1-1 og mindre enn 1 minutt senere setter hans bror Janos på til 2-1 for Tyskland. Kampen er snudd og nå er det danskene som må opp og frem. Det blir en spennende 3 periode.

3periode
Danskene er på hugget fra start og presser Tyskland. 2-2 kommer etter ca 2 min av 3 periode. Nå står kampen og vipper. Det kriges i vildenssky. Det spennende og det første målet blir viktig. Etter 49 minutter setter Tyskland 2-3. Et hyper viktig mål. Danskene må nå frem. Danskene kommer til sjanser, men det vil seg ikke. Tyskland setter 2-4 med 3 min igjen,

← Karakterer for Norges tropp mot Latvia Dag 8 – Latvia – Norge – for en nerve →