Dag 7 Finland – Tyskland – Jevn og kul kamp

Finland mot Tyskland i den siste kvartfinalen. Det er en kamp Finland skal vinne, enkelt etter resultater og historie. Men det er nye tider og kanskje blir det mer enn vi kan håpe på.

1periode
Vel, Tyskland var i semifinale i 2012 og har en ny generasjon på gang. De begynner dårlig og finner skal du sjelden gi noen ting som helst. De tar med en gang og leder raskt 2-0. Men Tyskland har en giv som ligner litt på den til Norge. De jobber seg inn i kampen igjen og de spiller meget godt. Vil si de styrer deler av 1 periode og det er en kul kamp.

2periode
Tyskland kommer ut uten respekt for motstanderen. De for en uheldig goal imot og det er 3-0 til finland. Men nå tar de over. Selv om finnene setter 4-0 er det Tyskland som styrer perioden ut. Koskonen redder igjen og igjen. Han er fantastisk mellom stengene. Til slutt må han kapitulere og det står 4-1 etter 2 perioder..

3periode
Tyskland er ikke ferdig. De vil ha mer og sette 3 til. Igjen så får de en rå sjanse de bommer på og da finnene rett opp og setter 5-1. Så brutal er denne innebandyen.spillet bølger frem og tilbake. Finland setter 6-1, 19.20 i 3 periode og er i semifinalen.

Tyskland kan bli en av motstanderne til Norge på søndag og de er faktisk gode med ball.

← Dag 8 – Final 8 Dag 7 – Sverige – Latvia – Ruuuuuuuuuuudd awakening →