Dag 5 – Norge – Australia – Seier på lavgir

I går gikk det opp for meg at Norge møter Australia i en 8 dels finale. Det beste Australia har gjort siden de kvalifiserte seg til VM er å ha de kuleste festene og egentlig svært lite annet. At de nå er i en kamp mot Norge gir oss en pekepinn om at det er lavt nivå i gruppene C og D. Så 10-15 på lavgir er helt greit.

1periode
Vel, det starter som vi trodde. Norge styrer ALT. 2-0 før det har passert 3 minutter og egentlig så er kampen over. 3-0 etter første er i underkant av hva en skal forvente seg. Men Norge er ikke vant til å styre kamper så dette kan være en av de få de styrer i dette VM så da kan det gå litt sakte. 1 skudd på mål hadde Australia. Da har de ikke blitt noe bedre.

2periode
Akkurat det samme kampbilde som i første. Norge styrer og Australia jobber i forsvar. Gidske har en mer offensiv rolle i 2 rekka og du ser han kan spille ball, ja. 4-0 til Norge i denne perioden og Australia har hele 5 skudd på mål.

3periode
Det er ikke tvil om at målet må være å sette 10 mål. Australia presterer faktisk ikke det store i denne perioden heller. 0 skudd på mål. Det er veldig sjelden at det skjer i en internasjonal kamp. Norge setter 3 mål og vinner med 10-0. Ikke hurra meg rundt kamp, men ingen skader og alle fikk rulle ball.