Dag 4 – Norge – Finland – mer med i kampen

Etter å ha fått en overhaling av Sverige og Finlnd vant in kamp visste de fleste at dette kom til å bli en rolig kamp. Finland trengte ikke anstrenge seg og de hadde mulig å spille med litt andre spillere og hvile.

1periode
Jelsnes i målet og et lag som vil forsvare seg og kjempe gjør det for lett for Finland i starten. Finnene har et sykt tempo og gjør hva de vil. Etter 14 min er det 3-0 og kampen er egentlig ferdig. Norge er mer med og fyrer av skudd på det finske målet. Dette er god trening for laget frem mot de spennende kampene i sluttspillet.

2periode
Ikke like på for finnenes del. De kontrollerer, men er raske på kontringer når de norske kommer opp og forsøker å spille sitt spill. Det blir et mål i denne perioden og det står 4-0 til Finland. De over 4000 på tribben ser ikke akkurat på en spennende kamp.
Når nordmennene blir slitne kan det ble farligere foran målet til Jelsnes.

3periode
Det norske laget flytter spillet mer frem og vil frem og score, men blir nå straffet. 2 raske av finnene før Norge, ved Patrik Hjelmgård setter 1-6 reduseringen. Kan Norge sette flere? Nop finnene er for bra og setter 3 mål til. Resultat 9-1 til Finland. Helt grei gjennomkjøring.

Andre kamper:

Sverige – Danmark resultat 25-0. Dette var en massakre som ikke skal skje under et VM sluttspill. Synd på danskene, men dette er også hva jeg messer om når jeg mener IFF burde forby avtale til de 4 beste lagene i verden og deres internturneringer. Vi vil ha innebandy til OL og så får vi sånne resultater?

← Litt spennende statistikk på Norges spillere etter gruppespillet Spillevurdering Norge – Finland →