Dag 3 – Sverige – Norge – 6 skudd på mål etter 40 min.

Vi vet alle at det å møte Sverige ikke er noen lett jobb. Det er tøft, nesten på grensa til at det ikke er morsomt. Sverige hviler spillere foran denne kampen. Det kan kanskje være en måte for Norge å bryne seg på de nest beste og få litt selvtillit….

1periode
Norge begynner friskt, men en ser nesten med en gang at dette skal holde hardt. Sverige er direkte i sitt spill. De norske spillerne havner med en gang på defensiven når de slår vekk baller. Det er ikke bare litt å slåss mot overmakta, men en ser av de er 3-4 numre for små. Sverige gjør som de vil og leder 3-0 til første pause. 13-3 i skudd. Det er helt sykehus. 3 skudd på mål.

2periode
Det begynner ikke bedre der. Svenskene holder på kula og lar nordmennene løpe rundt i forsvar. Nesten ikke så morsomt å være tilskuer heller. Det er ikke i nærheten av tidligere møter. Vi ser at de jobber på, det er god trening, men svenskene er så mye bedre at det nesten ikke er morsomt. Skrev jeg det etter 1 periode så var jeg heller ikke imponert etter 2. 3 skudd i 2 periode også. 6 skudd på mål etter 40 minutter. Det er to forskjellige idretter vi driver med. 4-0 til svenskene i 2 periode og totalt 7-0.
Seieren er nok svensk. Kan det bli over 10 mål? er vel det eneste en har å kjempe mot.

3 periode
Hva nå Norge….?

8, 9 og…….My GOD Øistad redder dagen for Norge med sin 9-1 scoring..

Det blir et klart tap for Sverige. Finnene tok Danmark med 7-1. Gruppa er rimelig klar, med Sverige som gruppevinner.

← Betyg, spiller for spiller Sverige – Norge Litt funfacts før Sverige – Norge i kveld →