Dag 2 – Maktdemonstrasjon av Norge

Norge kommer til første kamp og har press på å oppnå et godt resultat. Danskene det samme, men med tanke på spillemateriell så bør Norge vinne. En nøttkracker.

Danskene begynner best.
Danskene begynner best og Norge spiller i fin formasjon. Etter 4 min tar danskene ledelsen og jubelen er så står at spilleren også får en 2+10 i tillegg. Norge repliserer – Lindgjerdet og Mossin setter 2 raske og Norge er tilbake. Lagene kjemper for å oppnå trykket, men spillet bølger frem og tilbake. Danske setter 2-2 og 3-2 før perioden er over og vi tenker, den samme gamle leksa.

2periode
Hva nå tenker vi!? Vel Valbye og Martinsen kombinerer fint og 3-3, 3-4 kommer av Normann og vi tenker MY GOD, dette må gå veien. Mossin på straffe 3-5. Norge er helt ville utpå der. 3-6 ved Morgen og når Markus Lingjerdet setter 3-7, Norges 5 mål denne perioden så skjønner vi. Jepp for en demonstrasjon på styrke, kondisjon og mental kriging.

Danmark kan egentlig bare sette seg i bussen. Dette snur de ikke. Ikke en sjanse i helv…..

3periode
Norge kontrollerer. Ikke lange bytt. Får tiden til å gå, ruller ball, frustrerer danskene. Lingjerdet setter 3-8, det er faktisk smil og latter på banen. Men en ser også lettelse. Måneder med trening har gitt resultat. 3-9 Bjerknes får endelig sette en goal og dette begynner å bli mer enn en maktdemonstrasjon. Norge har vist at, hey vi er for faen meg her vi også. Det er kult å se. De skal få skryt for gode prestasjoner, dette var en av de. Fra Lars Bunæs til piloten som kjørte flyet til Praha. Dette var moro å se på. Mossin ble BB, men det var hele laget som presterte.

Nå er det bare å jobbe på videre

← Dag 2 – Overraskende resultater Dag 2 – Nå gjelder det Norge →