Clash of the Titans

Kvartfinale 1 – NM-sluttspill 2015.

Det er Onsdagen den 11/3 og kl er 19:00. Det er nå det gjelder, det er snart det smeller.

Slevik kommer ut på banen som soleklare favoritter etter tre strake NM gull og 3,5 år uten tap på hjemmebane.
Gjelleråsen klarte for et drøyt åren siden å ryste favorittene i en av de fire semifinalene. Greåker tok et velfortent poeng på hjemmebane.
Det viser seg at dem ikke er uslagbare.

Akerselva kommer fra en tøff sesong der de ikke helt fått til det som var forventet av dem.
De endte tilslutt opp på en syvendeplass, noe som laget ikke er fornøyde med.

Kampen i dag kommer til å bli en tøff batalje. Slevik forventes vinne, men derimot IKA er det ingen som forventer noe av.
Dette er helt klart noe som de kan dra stor nytte av. Samtidig går det rykter om at hjemmelaget sliter med skader, derimot stiller IKA med full tropp.

Den beryktede rekka med Åhlberg, Stræte og Evensen har levert mange poeng men de fleste av dem mot lag som Nor92 og Sveiva.
Når det andre laget byr på motstand går det ikke like lett.

Akerselvas super rekke fra sesongen 13/14 er nå sammensatt igjen. Hagen har gått fem kilo i rene muskler det siste året.
Wallin skøyt istykker speedshooting apparatet på forrige trening og Larsson har siktet innstilt på flest poeng i sluttspillet.

Kan virkelig Slevik ta seg til enda en final uten snipern Fahlström? Kan den trøtte andrerekka der Hjorth og Eriksson mest krangler om Charlotte virkelig få noe gjort?

Den Italienske mafian skal ut på landsbygda. De skal ikke komme tomhendte hjem igjen.
På samme måte som vikinge plyndra de skotske byene år 1066 e.Kr kommer IKA til å tømme Østfold og Gressvik for alle sine skatter.

Vi ses i Gressvikhallen Onsdag kl 19:00.

image
← #myhappysocks – et reisebrev