Bloggerne sendte klovnene hjem tomhendte..

Trodde ikke jeg skulle oppleve en sånn atmosfære i Kringsjåhallen en onsdag kl 20:00… Det er herlig å se at det faktisk finnes noen som gidder å se på innebandy utenfor Høyenhallen.

Grei har med seg sirkusklovnene og de blir plassert oppe i et hjørne sånn at ingen skal høre dem, husker ikke om jeg hørte dem heller men tror jeg så et flagg der et sted.

Kampen starter i hvert fall og det er IKA som er klart best. De trykker på og vinner mange dueller, de er også først ut med å sette ballen i mål og dette gjennom Ager. Mattsson er tilbake på banen og han gjør akkurat hva han vil med de stakkars Grei bekkene. Når han  eri dette humøret tar de ikke lang tid før han finner nettmaskene. Keeper i Grei målet skjønner ikke hva som skjer for det er for sent og ballen er limt opp i hjørnet. Grei er fortsatt ikke med i kampen og IKA fortsetter. De kan notere seg for hele 5 treffer i tverrligger i første periode før Pekka fra eget mål setter et dragskudd bak den lille Grei keeperen.

I andre kommer Grei sterkere tilbake og IKA hjelper dem godt på veien da dem tar 4 utvisninger. Grei får prøve seg i både 5v3 og 5-4. Når man har så mange gode snipere i laget så skal det være mål og det blir det også. Selv om målet til årets beste bekk er et skud fra dø vinkel som går inn på første stolpen.  Det blir utlignet og Grei er nå veldig gode! IKA får sjansen i et PP men kommer ikke nærmere enn et skudd i tverrligger. Grei har mange skudd på mål i denne perioden men Pæran storspiller og limer baller som de fleste keepere har sluppet forbi seg. Så våkner den ellers så trøtte IKA bekken Lindberg. Han starter et løp fra egen kant og jeg tror hele IKA rekker å bytte rekke før han er framme ved motstanderens mål. Men der står han plutselig helt alene og Ager legger et hardt pass ned mot borte som han styrer opp i nett taket. Vi tar pause med stillingen 4-3

Tredje periode er jevn og det er IKA som scorer først. Det kan se ut som om dem skal ta over kampen igjen men stolpene og sprettene vil annerledes. Det er heller Grei som setter både sitt 4:e og 5:e mål for dagen. Nå er det liv i hallen og kvartsfinalen blir akkurat så spennende som den kan bli. Med mindre en to minutter igjen snapper Ager opp ballen på midten, han for den tiden han trenger og da blir det som pleier å bli, MÅL. De to siste minuttene har Grei noen sjanser men det blir aldri helt farlig. Kampen slutter 6-5.

IKA vinner en på papiret jevn kamp og nå handler det bare om å lade opp til neste kamp for begge lag.

← 20:e kjappe med en av lørdagens viktigeste spillere Bmil’s partysvenske byr på 20:e kjappe →