Bli med og opplev Norges start i Polen

Etter en dålig natts søvn, pga at vi for første gången får sove på et polsk hotell som ikke samtidigt arrangerer bryllup, dro vi till treningen. Der gikk vi igjennom forsvaret, og fikk testkjørt litt PP. Desverre så hadde vi glemt vestene, så PP fikk spille i overallsjakken. Herlig for de involverte, da den er av typen som ikke puster og hallens AC ikke ser ut til å fungere.

Polen har aldrig bydd på bedre mat. Så etter lunsj var vi vel forbrett for kamp. Det er Holt som er lagets DJ, og styrte opp musikken i bussen. Stemningen er god.

Vi begynner alltid oppvarmingen med navneleken. Karen er vanligvis den som er dårligst, men debutanent Andrea tok over denne rollen idag, noe som såklart gledet Karen.

Etter oppvarming og synging av en nasjonalsang som både går for høyt og for lavt er vi klare for kamp.

Det er en vaklende første periode, men Kaptein Farnes er først og fremst opptatt av 2 ting når vi er tilbake i garderobn. Alle skal på banen når vi gjør mål og å dekke skudd skal få jubel fra benken.

2. Periode setter vi et strek over, utenom at Andrea kompenserer for dålig deltagelse på navneleken med å gjøre sitt første mål i A-landslaget!

I pausen er alle enige om at vi kan mye bedre, så vi trykker i oss gel, bars og sportsdrikke fra Sport in Science som Lene har fikset. Det ser ut til å virker, for i tredje går vi ut med en helt annen energi og eier hele perioden. Men vinnermålet lar vente på seg til helt i slutten av perioden da Henriette serverer Julie åpent mål. Jubel, glede og lettelse bryter ut i laget.

Etter kampen er det klart for straffer, da det skal deles ut bonuspoeng. Vi sender utpå våre yngste og mest urutinerte. Live er sikker og redder 4 straffer, mens både Hanne, Emma og debutant Rikke er uredde og setter sine straffer. Andrea hadde allerede gjort mål i kampen, så hun tenkte det fikk være nok, og Julie gjorde sitt første mål for 2 år siden på straffe mot verdens beste målvakt Jonna Mäkelä, så hun hadde allerede vist Polen at hun kan.

Etter kampen var lagets mest glad over å få vinne, og at vi visste en så bra moral i slutten av kampen, tros en under middels prestasjon. Å vinne er en vane sier vi og ønsker alle en god kveld!

po4

← Petter Alexandersen tipper herrene Det Norske dame landslaget spiller Polish Open →