Bjørn-Erik Thorp klar for ny klubb!

Bjørn-Erik Thorp til BMIL 

Bygdø Monolitten har engasjert Bjørn-Erik Thorp for å arbeide med klubb- og spillerutvikling de to neste årene. Thorp vil også lede treninger og enkelte kamper for BMILs nyopprykkede herrelag i 1. divisjon Østland og BMILs juniorlag.


Bjørn-Erik Thorp returnerer til BMIL hvor han tidligere har hatt trenergjerning. Bjørn-Erik Thorp er en av Norges mest profilerte og meritterte innebandytrenere med trenerbakgrunn fra Slevik, Hasle/Løren, Nor92, og Tunet i flere omganger, og har både seriemesterskap og NM-gull på merittlisten. Bjørn-Erik er også mangeåring trener og sportsansvarlig for damelandslaget og U19 herrelandslaget med blant annet fire VM-turneringer. De to siste sesonger har Bjørn-Erik vært ansvarlig for Tunets herrelag i Eliteserien

– Vi er svært takknemlige og glade for å få Bjørn-Erik med i klubben igjen, sier Espen Berg, styreleder i BMIL Innebandy.

– Vi ønsker å bli bedre, både på og av banen. Da er det fantastisk å få hjelp av en av Norges beste trenere til å bygge en sterkere treningskultur og kunne få nyte godt av all den erfaringen han sitter inne med.

Thorp sier selv at han gleder seg til å ta fatt.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe i BMIL igjen, og har mange gode minner og opplevelser fra min forrige sejour i klubben. Gjennom våren har jeg tenkt grundig gjennom hva jeg ønsker å bruke fritiden min på de nærmeste sesongene, og kom frem til at det er innenfor området spiller og trenerutvikling samt kulturbygging. Det stemte heldigvis bra med hva BMIL var opptatt av å forsterke, og jeg har stor tro på at vi sammen vil klare å skape en tydelig fremgang, sier Bjørn-Erik Thorp.

Bygdø Monolitten Innebandy ble opprinnelig startet som Monolitten i 1998 og består i dag av over 300 aktive medlemmer hvorav ca. 240 i aldersbestemte klasser. BMIL er med det en av de største innebandygruppene i Norge.

Kontakt:

Espen Berg

Styreleder BMIL Innebandy

Bildetekst: Bjørn-Erik Thorp (nr. to f.h.) er klar for BMIL igjen. Her hilses han velkommen av (f.v.) Espen Berg (styreleder), Trym Otto Sjølie (ansvarlig for juniorlaget) og Erik Dissen (lagleder herrelaget). Kjetil Bergsmark (hovedtrener herrelaget) var ikke tilstede da bildet ble tatt

← Pedersen klar for SSL Grei damer signerer nytt trenerteam →