Betyg, spiller for spiller Sverige – Norge

Poengsystem:

1 Katastrofemann
2 Såvidt godkjent
3 Bra
4 Meget god
5 Klassemann

Sverige
Keepere
31. Måns Parsjö-Tegnér 3,

Backar
16. Kasper Hedlund 3
22. Emil Johansson 3
29. Markus Jonsson 3
77. Tobias Gustafsson 2
25. Mattias Samuelsson 3
11. Martin Östholm 2

Vinger
66. Rasmus Sundstedt 2
7. Rasmus Enström 3
9. Alexander Galante Carlström 2
70. Jonas Svahn 4
22. Albin Sjögren 3
92. Alexander Rudd 2
12. Simon Palmén 3
8. Jonas Adriansson 3
7. Kim Nilsson 3
24. Johannes Wilhelmsson 3

Norge
Keepere
35. Andreas Falkeid 4. Norges beste spillere denne kvelden. Flere fine beinparader gjør at det blir en 4:er i stedet for en treer. Kun det første målet er vel der han har plassert seg litt feil og når retur kommer så ligger han utenfor målet.

Backar
18. Mads Fossum Normann 2. Stabil innsats men får det tøft i det høye tempoet. Litt mye stress med ball.
22. Patrick Martinsen 2. Kommer ikke helt til sin rett i dag, En del slurv som gjør at Norge mister ball når de ikke trenger det.
9. Henrik Fredriksen 2. Gjør ikke så mye vesen av seg i dag, burde bruke farten sin mer.
3. Daniel Gidske 3. God med ball, bidrar i det lille offensive spillet Norge har.
20. Sindre Buraas 1. Dette gikk for fort.
2. Ludvik Hansen 2. Gjør en del feil men får likevel en toer. Ønsker å gå fremover med ball noe som Norge trenger.
25. Martin Isnes Kvisik 2. Fikk kun noen få bytt, men er stabil når han kommer inn. Gjør vel egentlig bare en feil når han mister ballen i midten.
6. Christoffer Øistad 2. Kommer inn sent i kampen. Gjør Norges eneste mål.

Vinger
29. Markus Lindgjerdet 2. Veldig aktiv på banen og vil mye. Synes kanskje han kommer ned og vil hente ball litt for mye. Kunne fort ha blitt en treer med noen mindre feil.
10. Ole Mossin Olesen 2. Kommer til noen avslutninger men får det ikke helt til å stemme.
8. Ole Martin Jansson 1. Fikk ikke til noe offensivt. gjør en god jobb bakover men jobben hans er jo å gjøre mål, sånn ble det ikke i dag.
5. Ketil Kronberg 1. Her krever vi mye, men med all rett. Førte ofte opp ball langs høyrekanten men mistet ballen eller slå den bort. Forventer mye mer av denne kjernekaren.
4. Sindre Bjerknes 2. Klarer så vidt å få med seg en toer. Sliter i det fysiske spillet, samtidig som han oppleves som litt ego. kan slå pasninger til lagspillere med en gang men beholder den litt lenge selv. Når pasningen kommer er det ofte siste utveien og nestemann er ikke satt i en god posisjon.
7. Robin Perzan Norstrom 2. Litt samme som med Sindre. Kemien i denne rekken ser ikke ut å fungere.
11. Andreas Naess Valbye 3. Vinner mye ball i tøffe dueller. Mye bra intensjoner offensivt. Er ofte førstemann hjem når Sverige kontrer og vinner meget viktige baller i backcheckingen.
15. Christoffer Nilsson 1. Fikk ikke til noenting. Er for treg der ute, taper mange løpsdueller. Fikk muligheten i 5-3 men vurderte legene helt feil.
12. Marius Pedersen 2. Jobber å sliter som vanlig, kan gå enda rettere på mål. Er noe som ikke stemmer helt men det kan fort komme. Gjorde sånn at Norge fikk flere bra frislagsmuligheter. Er veldig sterk og det er han som vinner den fysiske duellen foran må mot Østholm som også gjør at det blir mål.
23. Patrick Hjemgard 2. Kommer inn å gjør det han skal, smeller på litt og drar opp energien på banen.  Dessverre er motstanden litt for bra.

← Spillevurdering Norge – Finland Dag 3 – Sverige – Norge – 6 skudd på mål etter 40 min. →