Bækkelaget viste til ekstrem styrke i tidlig seriefinale

Søndag kveld kl 18:00 var det oppdekket til fest i Bækkelagshallen. Lillestrøm og Bækkelaget sto begge to ubeseiret før dette oppgjøret og mange trodde nok dette kunne bli et spennende oppgjør. Det ble det dessverre ikke. Lillestrøm som tydeligvis ikke har råd med bortedrakter stiller med hjemmedraktene som er i helt samme kulør som hjemmelaget. Dette betyr at man må stille med vester og man får starte kampen med 4 spillere på banen i stedet for 5 da men får 2-minutter for feil utstyr. Klubbledelsen i Lillestrøm har jo et og annet å tenke på her… Lillestrøm spiller tight i boksen og kommer seg ut uskadde selv om BSK får fyrt av en del salver. Men ikke mye lenger enn dette er det spennende. BSK setter opp et enormt tempo og alle ser ut å ha finpusset på siktet før kampen. De setter hverandre opp for alle kanter og skuddene sitter som vinkel etter vinkel. Lillestrøm er ikke i nærheten engang og man blir bare løpendes etter. Selv om BSK ser ut til æ være bare halvparten så gamle som de fleste i Lillestrøm så er det dem som spiller voksent og Lillestrøm spiller junior bandy. Bortelaget er nervøse og i stedet for å passe ballen prøver man å drille seg gjennom midtbanen. Gang på gang mister man ballen og unggutta på hjemmelaget med sine sylskarpe kontringer venter ikke med å sette kniven i siden. Lillestrøm går ut i pause med blodet dryppendes etter dem, de er skutt og stikket i stykker av banens østlandsseriens til nå beste lag.

Andre periode må Lillestrøm starte med en mann mindre siden man avsluttet første periode med en litt røff takling. Man ligger også under med 5-0. Det ser ut å sitte i bakhodet at Bsk vant skuddene helt overlegent. Fem mål i innebandy trenger ikke å være avgjørende når det er 40 minutter igjen å spille og man har fortsatt sjansen. Men BSK er ikke her for å by opp til noe dans. Man setter heller full fart igjen og det tar ikke lang tid før det står 6-0 på tavla. BSK fortsetter egentlig hele perioden i samme tempo og man leder vel med 8 eller 9 mål etter to perioder.

Kampen er jo over etter allerede 25 minutter men det skal spilles i 60 minutter. Lillestrøm lar alle man få prøve seg og man bytter keeper. BSK trummer på videre og målene kommer om hverandre. Rett å slett en maktdemonstrasjon fra topplaget. Kampen ender 13-1.

Neste kamp for Lillestrøm er førstkommende torsdag mot Nor 92, vinner man den har man fortsatt muligheten for seriegull men et tap der så er det nok over og ut. Bækkelaget har Nor 92 første helgen i Desember.

Bækkelaget ser ut å ha trent bra og man får ut mye av de unge spillerne på laget. Klarer man holde koken oppe så kan man nok vinne noen av bunnstridene i eliteserien til neste år hvis man skulle rykke opp.

← Kunsten å lede med tre mål, og velkommen tilbake GIF Cupfinale før vi tar VM pause →