Bækkelaget satser stort

– Pressemelding –

DAVID GARCIA skal løfte Bækkelagets Sportsklub – Innebandy til ett nytt nivå!

Bækkelagets Sportklub starter ferden med og bli Norges ledende innebandyklubb. I fjor ansatte vi Bjørn-Erik Thorp som hovedtrener for de yngre lagene. Nå tar vi satsingen videre og ansetter David Garcia som sportslig leder for” herrer elite”. David Garcia vil ha hovedansvaret for organiseringen av G15, G17, G19 og Herrer A. David vil for øvrig være ansvarlig for og utvikle planverket til den sportslige satsningen til BSK innebandy- samt oppfølging av den.

Tom Vestby, Leder innebandy i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

For innebandymiljøet er David Garcia en kjent person som har erfaring fra «alle sider av bordet” siden den spede begynnelsen i 1989. Forrige lørdag ledet han Sveiva´s G15 lag til NM gull. David spilte i en årrekke i eliteserien for Holmlia SK og på det norske landslaget i sin aktive karriere. Han har vært sportslig leder og eliteserietrener i SF Grei for damer og herrer- og nå sist trener for Norges beste guttelag i Sveiva IB. David Garcia har også blitt tildelt OABR´s hederspris for sin innsats.

Tord Bakke, sportslig leder i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

For vekstambisjonene til BSK er det essensielt at vi ansetter ledende personer som ånder for at hardt arbeid gir resultater. Derfor er vi i BSK ekstremt stolte av å få den kompetansen og det verdigrunnlaget som David Garcia besitter med på laget.

Victor Olivares, Utviklingssjef i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

Det finnes ett fåtall innebandypersoner som har den erfaringen David Garcia har etter nærmere 30 år i norsk innebandy. Her får vi inn en person som har et fantastisk nettverk og som bidra til at vi kan utvikle egne krefter. Det vil tiltrekke spillere og støttespillere som kan løfte BSK Innebandy til nivåene vi har de andre idrettsgrenene i klubben.  Vi jobber hver dag for å skape «samfunnets beste aktivitets tilbud» dette er et bevis på at vi tar et steg i riktig retning.  Denne innebandysatsningen kan være en akselerator til og utvikle Norway Cup til flere idrettsgrener og at en innebandy cup er noe vi har sterke ambisjoner om- Alt ligger til rette for at Norge skal få verdens største idrettscup innenfor flere idrettsgrener enn fotball.

Pål Trælvik, Generalsekretær i BSK sier følgende om ansettelsen av David Garcia:

Innebandy kan jeg egentlig svært lite om, annet enn at det ser gøy ut og at det går rasende fort- derimot har jeg en del erfaring om organisasjonsutvikling som tidligere rådmann og med allsidig erfaring fra næringslivet.  Nøkkelen til suksess ligger i gode kollegaer som tror knallhardt på prosjektet de jobber med og egne ferdigheter, disse kvalifikasjonene har jeg fått klare tilbakemeldinger om at David Garcia besitter. For meg er satsningsplanene til innebandygruppa noe jeg stiller meg bak og vi sørge for å gi innebandyen den nødvendige støtten fra administrasjonen for å lykkes. Et mangfold av gode aktivitetstilbud til barn, ungdom og voksne gir kontinuitet og en bærekraftig virksomhet. Denne satsningen står hele klubben bak.

David Garcia sier:

BSK har alle forutsetningene til og lykkes med en storsatsning i innebandygruppa. Klubben har over 10 fulltids ansatte i administrasjonen som vil være sterke bidragsytere til ulike oppgaver for innebandygruppa. BSK arrangerer verdens største fotballturnering og bør utvikle det til flere idrettsgrener. Videre har de spennende planer med BSK Arena. BSK har unike forutsetninger og er villige til å ta nødvendige grep for å bli Norges ledende innebandyklubb! Den reisen vil jeg bli med på- og jobbe hardt for og lykkes med..

BSK Arena

Bækkelagets Sportsklub har i lang tid vært i en prosess med utvikling av BSK arena og er nå inne i den siste godkjenningsfasen av utbyggingen. I den forbindelse ønsker vi og videreutvikle de ulike sportsgrenene som BSK har- håndball og orientering har i flere ti-år vært  ledende innenfor sine idretter. Fotballgruppa startet på en spennende reise for 3 år siden og har tatt store steg i riktig retning under denne perioden, og nå er det innebandygruppa som står for tur. Tidspunktet kunne ikke vært bedre med tanke på klubbens største satsning noensinne, nemlig BSK arena – Norges største innendørs flerbrukshall!

Se mer om BSK Arena her: http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena

Kontaktpersoner:

Navn

Sportslig leder Elite Herrer

David Garcia

tlf nr. 4046 0406

Sportslig Leder Bækkelagets Sportsklub

Tord Bakke Arvesen

tord@bsknc.no

← Visby er i SSL i 2019/2020 Legger opp etter 7 hjernerystelser →