Backlegende gjøre comeback

Da det kun er eliteserien som starter opp har IK Akerselva fått muligheten til å låne inn en spiller som klubben lenge har vært ute etter.

Petter Alexandersen har i mange år vært primus motor for moderklubben Sagene IF. Da de andre stjernene forlot klubben en etter en har legenden båret laget og klubben på sine skuldre.

Kun Eliteserien får starte med seriespill

Da NBF fikk lov av NIF til å starte seriespill var det kun eliteseriene for menn og kvinner som fikk lov til å starte åpnet det seg et vindu for å kunne hente inn en forsterkning på backsiden. Alexandersen var interessert i å spille i eliteserien igjen og det hele har gått ganske raskt. Mot Nor92 var Petter med og med hans erfaring fra eliteseriespill i Fjerdingby og Sagene var det ikke vanskelig å få ting til å skje raskt.

2 NM gull med Fjerdingby

Alexandersen har to NM gull med Fjerdingby i 2007 og 2011. I 2011 satte han inn utligningen sekunder før sluttsignalet gikk mot GIF.. Med seriegull for Fjerdingby, u19VM og A-landskamper har IK Akerselva vervet en meget erfaren spiller. For IKA er det en stor forsterkning både på og utenfor banen. Den kynismen denne karen tar med seg på banen er en fryd å se på.← Årets første runde, og sånn slutter serien Akerselva uten komunal treningshall uken før seriestart →