Avicii arena bygges om – det svenske forbundet leier Friends arena

Hvor sykt er det ikke å toppe Globen/ Avicii arena med en enda større arena. Ja det svenske forbundet satser friskt og det er ingen tvil om hva de sikter på. 27 April er det SM Finale på ny arena i Stockholm.

Går for verdens rekord

Den gamle rekorden ble satt i Tele2 arena som er rett ovenfor Avicii arena. Nå er det min favoritt arena i Stockholm som får lov til å prøve seg på rekorden. Friends arena er AIK og fotball landslagets hovedarena og den har 20.000 som kapasitet. I tillegg er den nabo til Mall of Scandinavia. Det største senteret i Scandinavia. Den gamle tilskuer rekorden er på 18166 og ble satt i 2016 i nettopp Tele2 Arena. Det er mye som skjer i svensk innebandy for tiden og det i en tid der økonomien ikke er den aller aller beste.

Avicii Arena bygges om

Avicii Arena skal bygges om. Ombyggingen forventes å være ferdig våren 2025, og den første store begivenheten som ønskes velkommen på stadion vil være verdensmesterskapet i ishockey for menn.

her kan du lese litt om prosjektet

← IK Akerselva satser ungt PAOLOS CORNER S0901 – Den økonomiske kampen. Forbundene har utfordringer, men hva med klubbene? →