Asker noen numre for store i Ekeberghallen

Asker møter opp med sitt stjernegalleri på Ekeberg og vant egentlig ganske enkelt. Det værste er at Coach Jaksland mener de er rustne og flere av de nye må spilles inn. Per chr Brath var i tillegg i New York så hans langskudd slapp BSK å handskes med denne lørdag.

Erik the viking

Asker begynner skarpt og spiller seg nærmere og nærmere mål. 0-1 Erik Jirving etter litt over 3 minutter. Merk dere dette navnet. Vinner han ikke poengligaen, eller er top 3 så blir jeg utrolig overrasket. Han må du knekker kølla til for å temme. 0-2 og 0-3 er en annen kjenning. Mini Jaksland har alltid vært en terrier. Når han kommer oppover på sine løp er han vanskelig å temme. Jirving og Per Aksel Wallin setter 0-4 og 0-5. Da var kampen egentlig over. BSK jobber bra som en enhet, men mangler det lille ekstra som gir de overganger som igjen gir mål. De får et mål rett før slutt i 1 perioden.

Anton Brenner

Mr Brenner vant NM gull med Sveiva, men valgte å gå ned en divisjon for å forme talenter i BSK. Planen er klar han må ha sagt noen kloke ord i pausen. BSK er mer med og de setter sjanser. Nå skal det sies at Asker spiller nesten halve perioden med en mann mindre pga utvisninger. Stortalentet Lukas Garcia setter 4-7 og det er hyggelig å se veteranene Erik Viggo Nielsen og Norges mester i klubber Victor Ekestubbe kominere til 5-7. Men der stopper det også. Mr Jirving setter 5-8 i slutten av perioden.

Kattens lek med musa

Asker ruller videre med unggutter og setter 5-9, 5-10 og 5-11. De er et par numre for store. For BSK er det mye positivt. De får jobbe videre og ta med seg det positive. BSK skal ha for å sette kampen i Ekeberghallen med mulighet til å se dette på nettavisen sine sider.

Vi tok en prat med Alexander Jaksland, Asker Coach.

Hvordan syntes du laget ditt var? Overrasket BSK deg?Har dere mer å gå på? Dere møter LSK i neste kamp. Skal dere slå de?

Jaksland gir fra sjela, vi takker.

Vi spiller ikke noe mer enn en helt ok kamp. Typisk første seriekamp. Litt mye Hawaii, men føler vi stort sett har kontroll på kampen. BSK overrasket meg ikke. De kom med masse energi og go i laget. Jeg føler vi har veldig mye å gå på skal jeg være ærlig. Første kamp for en del av troppen i 1.divisjon og det var nok noen høye skuldre. LSK neste kamp ja. Vi går for å vinne hver kamp vi. Kjenner ikke noe til LSK, men ryktene sier de har et brukbart lag. I Heggedalshallen skal de fleste lagene i divisjonen få det tøft. Det er målsetningen i hvertfall.

Kul 1 div start. LSK i neste kamp og serien er allerede kanskje satt og de andre må halse etter.

← Sarpsborg kjempet VIF ut av stilen. Tunet vinner tøff kamp i Rommenhallen →