Årets unge spiller sett fra VMG på damesiden ble Julie Gidske

Motiveringen lyder:
Julie Gidske lillesøster til SSL spilleren Daniel har slitt med skader i flere år og hadde lite spilletid frem til denne sesongen. En norsk spiller som har potensialet og ble tatt ut på d norske landslaget. En verdig vinner av årets unge spiller. VMG gratulerer Julie Gidske

1. Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste unge spillere?

Det er såklart utrolig moro å bli sett på som en av eliteseriens beste unge spillere. Er veldig mange unge talentfulle jenter i Norge, så dette hadde jeg ikke trodd, men veldig gøy!

2. Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Hmm, nei si det. Har ikke fått så mye spilletid de siste årene, så det som kanskje skiller meg ut fra andre unge er at jeg alltid prøvde å lære og utvikle meg ved å se på andre, så når jeg først fikk muligheten til å spille så var jeg klar til å kline til! Har sett veldig mye innebandy, både kamper i Norge, SSL matcher også har jeg sett noen av kampene jeg har spilt i reprise på youtube, nettopp for å bli bedre og utvikle meg.

3. Har du noen tanker om denne sesongen?

Denne sesongen har vært utrolig kul for min del! Mye spilletid gjør at motivasjonen for å gjøre det bra blir enda større. Er også morsomt at serien har vært så jevn i år og at det har vært flere jevne matcher. Gikk litt på halv maskin i høst/vinter da jeg slet mye med betennelse i beina, men nåler og smertestillende gjør at man kan fullføre alle treninger og kamper.

4. Hva ser du for deg til neste år?

Hmm, vi får se da.. Skjer nok mye spennende etterhvert ; – )

5. Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Mitt tips er å se på innebandymatcher og hvis det er mulig og se sine egne matcher i reprise så er det veldig lurt. Man lærer utrolig mye av å se! Også det å alltid ha i bakhodet på trening at man skal ha kvalitet i alt man holder på med. Husk at dagen i dag er morgendagen du drømte om i går!

← Årets nykomling på herresiden (denne maste han seg til selv), Mattias Ager Årets unge spiller på herresiden, Marius Pedersen →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.