Årets midtløper – Charlotta Hjorth

Charlotta Hjorth er stemt fram av juryen til årets midtløper. Motiveringen kommer her:

Charlotta Hjorth har gjennom sin gode spille forståelse kunnet øke hele lagets prestasjonsnivå flere hakk. Hun er en spiller som trives godt med ansvar og fører dette videre i det laget hun spiller. Hun er god venn med ballen og hun vet hvordan den skal håndteres for at den trille inn i nettet. I sluttspillet har hun vært suveren og har allerede knapret til seg 22 poeng. 

Charlotta har svart oss på noen kjappe spørsmål og de kommer her.

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

Ne men se där, de var ju kul de. Det är väl ett bevis på att man gör något rätt på planen.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Jadu, kanske för att jag är en spelare med mycket fart, har bra skott och har en bra spelförståelse, att jag kan spela mina medspelare goa och gör poäng.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

– Målet med säsongen var att ta trippeln (Europaguld, Serieguld och NM-guld). Men dessvärre har det varit motgång och missnöje på diverse ting och skadan i oktober-jul efter bilkrock kom väl inte lägligt den heller. Men annars är jag väldigt nöjd efter att ha kommit tvåa i serien och att Tunet IBK dam har fått en Europacupplats till kommande säsong.
Ännu mer nöjd är jag att vi också skall spela NM-finalen, då jag tänker peppa massa på mitt lag och gå in för att ta en sista chans på en del av trippeln.

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Planer om kommande säsong finns självklart. Dock må man se helheten i det hela och inte bara tänka innebandy för denna gången. Jag har haft turen med mig att allt har löst sig ganska direkt.
Självklart lockar svenska ligan och suget smyger sig på mer och mer, det har den gjort ett tag nu. Dock trivs jag väldigt bra i Oslo och mitt jobb är fantastiskt, så vi får se vad som sker.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Ingenting kommer av sig själv, hård träning och fokus på rätt saker. och ha viljan att lära måste finnas för att utvecklas.