Årets mannlige overaskelse – Ole Martin Skau Jansson

Ole Martin er stemt fram av juryen til en av årets overaskelser. Motiveringen kommer her:

Ole Martin har dette året utviklet seg meget positivt. Ikke bare gjør han 22 poeng flere enn i fjol på færre kamper, han tar med ansvar og en hver keeper skjelver litt når han får ballen i slottet. Han har også spilt sitt første VM det han presterer selv om nivået er vesentlig høyere. I klubblaget er han nå en av de aller fremste og den som kan sette den avgjørende scoringen.

Ole Martin har svart oss på noen kjappe spørsmål og de kommer her.

1.  

Hvordan føles det å bli sett på som årets positive overraskelse i Eliteserien?

Det føles godt det. Veldig hyggelig å få den utmerkelsen.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Tror det kommer av at det har løsnet i en større grad for meg og det har hjulpet meg å ta steg som innebandyspiller og også at jeg fikk min debut for landslaget hvor jeg da fikk mitt første VM

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

Denne sesongen har vært preget av mye opp og nedturer, med blant annet europacup sølv og en utrolig tung nedtur ut av nm mot greåker i semi finalen. Men syns også det er mye positivt som det er verdt å ta med oss.

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Har ikke rukket å tenke så mye på det, men ser for meg en sesong hvor jeg ønsker å fortsette utvikle meg og kjempe for den etterlengte konge pokalen!

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Tren mye. Kom først på trening og dra sist. Samt sett deg selv mål både kortsiktig og langsiktig og utfordre deg selv