Årets keeper på herresiden, Jani Pyykkö

Motiveringen lyder:
Tilbake fra to års pause og tilbake i Eliteserien holder han et av årets mest nedrykks tippede lag igjen i eliteserien. Laget kan takke sin keeper for at dem fortsatt kan si at dem spiller i Norges beste liga. Umenskelige reflekser og et posisjoneringsspill ikke mange andre klarer gjør at han fortjener denne utmerkelsen. VMG gratulerer Jani Pyykkö

 

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

Det føles veldi bra! Spesielt da hadde ikke stått i mål for 2 år og følte at var mye vanskeligare å holde bra nivå i alle kampene. Dette skyldes nok litt alder også.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Vanskelig å si. Syns ikke sjøl at var så stabil i år, selv om spillte noen gode kamper. Blir ofte mye skudd mot Harstad mål, så har nok vært ganske synlig keeper den måte.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

Laget våres kom på den plass som jeg egentlig forventet(selv om det ble HELT i slutten av sesongen). Personlig klarte jeg ok, men har aldri vært fornøyd med å bare ”klare”. Syns at jeg  bør ha spillt bedre på enkelte kamper og sørget iallefall noen poeng mer for laget.

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Har egentlig tenkte å legge opp, for føle at pga alder og generelt hvordan hverdagen er, har blitt vanskeligare å trene nok og hold høyt nok nivå. Men skal nok se litt hvordan jeg får trent i vår og sommer, før jeg tar endelig avgjørelse. Men hvis jeg spiller, så målet er jo være bedre enn denne sesongen.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Beste tips jeg sjøl har fått i første sesongen i FInske eliteserien

var: ”ikke vær fornøyd så lite, sett høyere krav for deg sjøl”. Da va jeg stortsett fornøyd først å bare være med i eliteserie. Uansett hvor bra serie man spiller, hvor mange mal/redninger osv man har, kan bestandi gjøre det bedre og bli bedre spiller. Og det er jo egentlig eneste måte å fortsette å utvikle.

← En av årets backer, Hilma Tofte Paolos corner S01E23 Tilbake til røttene… →

2 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.