Årets ene ving – Sindre Bjerknes.

Sindre Bjerknes er stemt frem av juryen til en av årets vinger. Motiveringen kommer her: 

Sindre har lenge sett lovende ut og nå under det siste året har han blomstret ut. Han vinner poengligaen med 72 poeng (fler mål enn Stræte) og har en meget viktig rolle i klubblaget. Han er også en del av den faste stammen i landslaget. Med god teknik og et skudd som setter frykt i mange keepere fortjener Sindre denne utmerkelsen. 

Vi har spurt Sindre et par spørsmål som han svarer på her:

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

Det er mange gode spillere i eliteserien og veldig hyggelig å bli sett på som en av de beste.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Jeg har spilt offensiv og underholdene innebandy sammen med Ole Martin og Ole Mossin. Niklas Pålsson har gitt meg en rolle hvor jeg kan være fri og kreativ. Da spiller jeg som regel godt.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

Tunet nådde ingen av målene sine denne sesongen som var skuffende. Vi tapte fortjent mot Greåker i semifinalen og må se oss litt i speilet før vi går løs på sommertreningen. Jeg føler jeg har spilt godt og produsert mye framover. Jeg har vokst defensivt, men har fortsatt mye å gå på der.
I VM nådde vi ingen av målene våre, og det ble en skuffelse.

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Personlig har jeg gjort meg opp endel nye erfaringer denne sesongen som jeg vil ta med meg inn i neste. Jeg gleder meg allerede.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Gå til trening med innstilling om å bli bedre. Evaluere seg selv etter trening og kamp, da blir man bevisst på seg selv som spiller. Trener man litt mer enn konkurrentene er det også en fordel.