Årets ene ving – Henriette Knudsen

Henriette Knudsen er stemt fram av juryen til en av årets vinger. Motiveringen kommer her:

Henriette Knudsen har hatt et veldig bra år der hun gjør nest mest poeng og flest assist av alle i eliteserien. Henriette er en lagspiller av rang som ser helheten og ofte frispiller en lagkamrat. Hun tar de riktige valgene og mister derfor skjelden ballen, når det trengs kan hun også utforde og by på noen herlige dragninger. Henriette spiller også fast på landslaget der hun har en tøff oppgave som senter. 

Henriette har svart oss på noen kjappe spørsmål og de kommer her.

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

Det er jo selvfølgelig morsomt å bli sett på som en av de beste i elitseseren når man har lagt ned litt ekstra trening under denne sesongen.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Jeg tror jeg har blitt stemt frem fordi jeg har vist at jeg er en god lagspiller.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

Jeg synes vi har gjort en bra sesong i år. Vi har vunnet Europa cup gull, vi har blitt seriemestere og tatt gull i regions cupen. Vi har jo også tatt oss til en NM-finale som ikke Sveiva er mest kjente for å spille.

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Til neste sesong har jeg ikke helt bestemt meg om jeg blir i Sveiva eller om ferden går videre over grensa.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Trening er viktig, men husk at søvn og kosthold er vel så viktig! 🙂