And the winner is…..

NM-sluttspillet er alltid kult å få krige, men så kan en også være ute før en vet ordet av det. Mandag kveld tok 2 lag ferie og det ganske raskt.

Greåker – Sarpsborg 3-0 i kamper. Det virket ikke som det var mye glød i Sharks gutta. Hadde forventet litt mer spirit, men skader og et sterkt Bulldogs gjordet det ganske enkelt. På papiret en 3-0 serie og det ble det også.

Slevik – Tunet 0-3 i kamper. Kanskje mer overraskende. Slevik tapte 3 jevne kamper. I den siste ledet de med 4-0, men tapte siste periode med 2-5 og Mossin Olesen satte 7-8 i sudden. Tunet har vokst i takt med sesongen, mens Slevik ikke er i en NM-semifinale og d er det nesten 10 siden sist. En gullæra er over og de må bygge videre for å komme dit de var.

Nor92 – Sveiva 0-2 i kamper. Denne serien er ikke i nærheten av jevn. Sveiva vant enkelt i 1 kamp og i mandagens oppgjør var de veldig mye bedre. Det skal et under til at det ikke ender 0-3 her også.

Sandnes – GIF 2-1 i kamper. Sandnes startet med å lede 2-0 i kamper før GIF våknet og reduserte til 2-1 i kamper. Sandnes har neste hjemme i Hanahallen og kan avgjøre det hele. GIF var et bedre lag på lørdagen og vestlendingene må faktisk mange hakk opp. Men de har enkelt spillere til å gjøre det.

Hva skjer videre?

My gut feeling er at Greåker, Tunet, Sveiva og Sandnes går videre. GIF er ikke ferdige og de har selvsagt muligheten. Tar Sandnes den siste plassen ser jeg dette kampoppsettet.

Greåker – Tunet / Sveiva – Sandnes.

Er jeg gal kanskje.?? Vel, Greåker tar Tunet i semifinale. De kan det. Tørr de??

#14.

← NM-sluttspill Kvinner Kvartfinalene ruller videre og vi kan ha to semifinalister klare allerede i kveld →