Å holde hodet kaldt avgjør kamper…..

Tunet mot Sveiva skal være en kamp der det er temperatur. Idag var det ikke veldig mye temperatur over oppgjøret. Det var tamt over det hele. Kun en situasjon ødelegger kampen for Sveivas del.

1 periode

Tunet har mest ball, men Sveiva har mange sjanser og tar ledelsen ved den gamle tunet spilleren Palving etter 10 minutter. Det tar liksom ikke av. Det er ikke trøkk i duellene, det florer med feilpass. Ikke helt hva en hadde forventet. På slutten av perioden blir det slått enda et feilpass av Sveiva og Tunet setter 1-1 ved Sveen.

2 periode

En venter at NÅ, skal det ta av. Men neeeei da, flere feil i Tunet forsvaret og Sveiva tar ledelsen med 1-2. Harby setter sitt 1 mål for kampen. 3-1 kommer på en suser fra Billy Persson og det er liksom for enkelt. Tunet kjemper inn 2-3 ved Svebestad etter 12 minutter, men det er liksom noe tampt over Tunet. 2-4 og 2-5 kommer på blemmer fra Östergren og han gir fra seg jobben som keeper etter 14.35 av 2 periode. Inn med Stanley Jensen. Det er bare oppoverbakke nå for Tunet. Stanley holder buret rent i sin del av 2 periode og vi går til Pause med stillingen 2-5.

3 periode

Når skal det ta av. Vel det gjør ikke det ENNÅ. 2-6 ved Casper Sletten etter 45.10. 2-7 ved Frikk etter 51.27. 2-8 etter et forsvarsspill vi ser på minirunder. Mål ved Sindre Bjerknes 52.36. Etter 56.07 setter Normann 3-8 for Tunet og vi venter egentlig bare at kampen skal være over. Men nå skal det skje noe som kan forandre sesongen for Sveiva. Etter en duell og klart slag fra Thomas Rognlien på Andreas Falkeid så blir det full baluba og begge spillere får rødt kort og K3. Det betyr at begge står over minst 1 kamp. Det bør bli 2 og da kan dersom Sveiva vinner neste kamp Falkeid måtte stå over en NM finale. Sveiva har hentet inn #99 Marius Knutsen som nå må finne seg i å spille en hovedrolle. Skal Sveiva legge seg i kanskje 2 kamper for å få med seg Falkeid i en finale, eller er Greåker servert årets gavepakke fra Andreas Falkeid?? Han stod ellers en meget god kamp så jeg synes personlig det er synd om han var borte fra en NM finale.
Tunets beste var Rune Svebestad som stod frem som den spilleren han var i Sandnes forrige sesong.