Vinner av California Cup 2019

USA fortsetter sin utvikling med turneringer rundt om i landet. Der har vi en globetrotter. Patrick Fossum Strøm koser seg med innebandy. Han jobber i film/ Tv bransjen i Los Angeles og er med på turneringer.

Turneringer

I helgen vant han California Cup med Menlo Park. I tillegg til US Nationals så er det turneringer som California cup, Texas open, Golden Gate cup og i Canada ved jeg at de har Canada Cup. Sterke navn på turneringen. Selvsagt så er det store sprik av kvalitet på lagene. Mange europeere som spiller på lagene og det er cup format som tilsier 2×15 minutter pr kamp. 6 kamper i løpet av en dag er ikke lite, men vil en vinne turneringen så er det bare å stå på.

ESPN

Når en får informasjon om at semifinaler og Finale i US Nationals vises på ESPN så kan en raskt fastslå at dette er større enn en NM-finale på NRK/TV2. ESPN er et av de største sportskanalene i verden. Eksponering kan få en effekt resten må klubbene komme med. Mer street style og cool guys enn ordning og reda. Men det er dette som er så facinerende med idretten vår.
Ikveld kan vi få en ny nasjon på toppen av U19VM. Kan det bli Tjekkia som slo Sverige i gruppespillet? De har virkelig tatt steget. Det blir spennende å se hvem som kan vippe Sverige/Finland på seniornivå. Det kommer en gang, spørsmålet er bare når. Fikk litt California Games reaction fra Commodore 64 når jeg skrev artikkelen.

← Norge til B gruppen – Tjekkia verdensmester Paolos Corner S04E06 – Begynner vi for sent?? →