Slevik vinner med bare sekunder igjen av sudden

Vi kommer inn først etter en periode å kan konstatere at Tunet leder med 2-3. Runar har som vanlig vært i farta og har satt hele to kasser til nå.

Andre periode starter ganske tregt å tunet ligger lavt. Tunet har fått kampen dit dem vil ser de ut til og når Slevik gjør en feil setter dem fart. Og det blir farlig! Men det skal etter hvert bli Slevik sin kaptein som tar et bueløp inn i midten og treffer krysset. Det står da 3-3 på tavla. Når det bare er noen minutter igjen av andre periode får Slevik et frislag ganska høyt opp på Tunets banehalvdel, det er Stræte som legger ballen til Åhlberg som limer den opp i krysset. Vi tror vi skal gå til pause med Slevik ledelse men det blir ikke tilfelle. Rognlien får ballen på midten og fra egen banehalvdel setter han den i mål. Vi tar pause på stillingen 4-4.

Tredje periode har såvidt startet før Hallden blir forbannet på Erik Nilsen. Dette får dommerne med seg og han får sone 2 minutter selv om det burde vært en 5:er. Tunet får nå da prøve seg i overtall, denne gangen uten Snellingen som ser ut å ha skadet seg… men Slevik holder unna bra. Slevik gjør et mål her på frislag men dommerne dømmer der bort helt korrekt, årsaken er jo at Stræte tar frislaget 3m fra der der skulle bli tatt. Med ti minutter igjen har vi fortsatt 4-4 på tavla. 51:39 kommer så tunet på en fin overgang, Mossin som gjør det bra her på en touch, får ballen tilbake og prøver legge den på lengste, men Tvete slår den ut i slottet og der står Ole Martin. Han gjør ingen feil og tunet er da i ledelsen igjen… 4-5 på tavla da. Slevik har ligget under før og er ikke stresset. Og med litt mindre enn 5 minutter igjen havner Slevik sin førsterekke på banen samtidig som Tunet sin andre med litt juniorer inne. Det straffer seg fort for Åhlberg legger den i lufta til Stræte som slår den inn på volley. 5-5 da og vi nærmer oss enda en sudden avgjørelse… Med litt mindre 4 min igjen gjør Wallin en super indinaer men Østergren gjør en superredning. Slevik har litt press her nå. Slevik avslutter med mye ball her nå men når det er 6 sekunder igjen drar Hjort på seg en utvisning i offensiv sone… ikke så smart…. Tunet holder i ballen de siste sekundene. Da starter Tunet med 1 mann mer i 1:54 av de 10 minuttene som sudden spilles i. Vi ser at i sudden så spiller nå Runar selv om han kan være skadet. Helt i slutten av overtallet får Runar en crosschecking i ryggen som burde vært utvisning men det blir kun frislag. Slevik overlever da enda et undertall. Når undertallet er klart tar Slevik TO. Skal nok hvile sine stjerner som vi vet får sinnsykt mye istid og fort kan bli slitne. Men så når Slevik kontrer bryter Ole Martin ballen fra Åhlberg og dette liker ikke dommer, han sier 2:minutter. Da skal Slevik få prøve seg med en mann mer… Slevik bra overtall men Viggo redder dem… wallin slår enda en indianer og hjort er nærme men det blir ikke mål. Vi har spilt 4 min av sudden og begge lag har hatt store sjanser. Førsterekka til Slevik har stått konstant i 5 minutter bortsett fra en av bekkene i boksplay… Rognlien tar et 30 meters bueløp og på returen så er Tunet sinnsykt nærme… men Tvete holder tett. Når vi har tre minutter igjen av sudden tar da Tunet TO. Det handler nok om 30 sek ekstra hvile her for de som fått mye spilletid. Tror Slevik trengte denne pausen også da de kun spiller på 5 mann de siste 10 her. Ingen av lagene står høyt nå med to minutter igjen.. det går i veldig grønne pass her nå. Nå skjer alt på en gang her!!! Mossin får en lang ball og Tunet tror at det er mål! Dem feirer nesten! Men dommer sier at ballen ikke er inne og Slevik kommer på kontra, Stræte tar ballen og buer inn i midten, han skyter og ballen sitter i krysset…. med 28 sekunder igjen av sudden vinner altså Slevik kampen og leder 2-1 i matcher… neste kamp er på Tirsdag.