Tunet tar tre poeng etter sterk vending

Kampen starter i det høyeste tempo du kan tenke deg, ja så høyt at ingen her inne klarer å tenke begge veier. Tunet starter med to mål på to minutter, så reduserer og kvitterer Greåker i løpet av de to neste. Ja etter 7 minutter står det altså 3-4 på tavla. Etter ca 11 minutter blir kjellemar skadet og må forlate banen. Et sekund senere er Lilleby uheldig og treffer en tunet spiller i hodet, Dvs 5 min. Nå tror man at  Tunet skal rykke men det gjør dem ikke, Greåker kjemper heroisk og det er heller dem som setter 3-5 målet med 17 sek igjen av utvisningen.

Andre periode så er det litt annen stemning, ikke samme tempo heller. Greåker har mest ball å prøver styre kampen. Men dette passer tunet ypperlig som legger seg litt bakpå og kontrer. Det fungerer veldig bra for man setter ikke bare 1 men 3 mål i denne perioden og vinner denne 3-0. Da er man altså i ledelsen igjen! Soini har inntatt tunet sin kasse og han har gjort det ypperlig! Ingen bakover til nå. Vi er spente på hva som skjer i siste, skal Greåker våkne?

I siste periode kommer Greåker ut som det laget vi så i første periode og de trykker på de første ti minuttene! Soini som vokter Tunet sin kasse er glimrende!!! Selv om Greåker presser så står tunet bra i forsvar og på en kontring setter de 7-5 målet. Det tar bare 20 sek før Greåker reduserer igjen og nå kan det bli spennende tenker vi. Det blir det ikke for Tunet har 90% av ballen siste 10 min av kampen. Selv etter timeouten får man ikke til noenting…Vi får si Grattis til Tunet som tar tre viktige poeng!  Greåker rett å slett bleike når de trenger å stå på som mest