Slevik best i rommen

Første periode har såvidt startet når Åhlberg får sin første sjanse, fra mist i slottet skyter han ballen høyt over. Etter dette tar sveiva over litt og det er dem som spiller mest ball. Slevik har noen kontringer som er veldig farlige men det blir ingen mål. Vi må vente til til det 19:e minuttet før Rommen skal brøle ut da deres egen sønn setter 1-0. Marius får en volleypass fra stubbe bak målet og han bommer ikke. Sveiva leder 1-0 etter første periode.

En periode med litt mer som skjer. Slevik vil vinne og de setter ganske raskt mål i nettet bak Ahonen. Men så kommer sveiva tilbake og vi har 2-2. Sveiva er nærme og har åpent mål, men da kontrer Slevik og plutselig står det 2-3. Slevik skal få enda et mål og det ser ut som om de har full kontroll igjen. Men Palving vil annerledes og han reduserer igjen til 3-4. En periode der det skjer litt mer. To gode lag som har en taktikk de følger. Ikke i nærheten av så høyt tempo som det var i kampen mellom tunet og sveiva i uken som var.  Slevik drar ned tempo hver gang de får ballen omtrent og spiller etter boka. Sveiva spiller denne perioden på 5 vinger. Par rullerer på alle plasser i begge rekker.

Tredje periode blir meget spennende må jeg si! Mye bra spill av begge lag. Vi får se to mål fra begge lag og et sveiva som med mindre enn 2 minutter igjen utligner til 5-5. Men som så mange ganger før setter Slevik på sin 1:e rekke og 58:20 setter dem 5-6 målet… sveiva spiller det siste uten keeper og er meget nærme mange ganger!! Men Slevik vinner og leder nå serien! En bra kamp der det smeller og der nervene er med oss hele veien inn i mål.