30 gode minutter holdt for to poeng til IKA mot Slevik

Vinteren har kommet, det er minus 13 grader i Oslo når IKA møtes for frokost i Kringsjå. Caroprese selv har kokkelert hele morgenen og det serveres Italiensk delikatesser i følge ham selv. Dessverre virker det som om laget ble litt satt ut av dette for i førsteomgangen var Slevik klart best. Dem har stått opp tidlig før dem møtte opp utenfor fjøset. Traktorene står på tomgang og melken er helt fersk. Gutta er klare for en bytur. Det virker som det har vært god stemning på traileren bak traktoren som tok dem til Oslo.

De starter best og vinner nesten alle dueller på banen de første 19 minuttene. De leder også kampen med 0-3 før IKA reduserer med 9 sekunder igjen av første. I pausen som følger får IKA spillerne kvittet seg med den italienske maten og nå er de litt lettere på føttene. I andre perioden tar IKA helt over og det ser ut som om de spiller mot 1:e divisjonslag. Etter 12 minutter har de kun et skudd på mål. Det er IKA med TED og Ager i front som er best og etter andre periode har vi 4-4.

I tredje er Slevik tilbake igjen og de er om jeg skal være helt ærlig litt bedre. De tar også ledelsen med 6-4 og det er mange som tror det er klart. Men IKA kommer tilbake og vi har 6-6 med fem minutter igjen å spille. Da drar Ager på seg en to minutter og seriens beste PP skal ut for andre gang denne dagen. Første gangen satte de den i mål etter 70 sekunder…

Men nå spiller de mot et veldig bra BP og de får kun et par avslutninger. Så tar IKA ballen og spiller rundt de fem løpende Slevik spillere selv om de er en mindre. Powerplayet er over og vi har tre minutter igjen. Etter en ganske lang press fra bortelaget for de et frislag i offensivt hjørne og de setter 6-7 målet med 41 sekunder igjen. Ingen tror at IKA skal komme tilbake nå, ingen utenom de selv. De tar keeper men Slevik bryter nesten ballen med en gang og er veldig nærme. De setter høy press på IKA som sliter. Men de rykker seg løs og ballen ender opp hos Ager som revansjerer sin to minutter og setter 7-7. Alle tror de skal bli straffer men på duellen går IKA forover og får et frislag i bra posisjon. Varianter er bra og Anton er alene med keeper men ballen går over mål. Slevik får enda en sjanse men kampen går til straffer.

Fem straffer er lagt for begge lag og det står 2-2. IKA bommer og Stræte får sjansen på sin tredje straffe for dagen. Men mitt i en skuddfinte treffer han ballen og den ruller frem til IKA keeperen som er våken. Lindberg setter neste straffe mellom beina på keeper og hjort skal slå sleviks straffe. Pæron i mål for IKA gjør ingen feil nå heller og han bare venter ut Slevik spilleren. Straffen er reddet og IKA får bonuspoengen.

Slevik stiller med sitt beste lag denne dagen og IKA mangler Mattson som våknet med feber og Pekka spiller kun halve kampen grunnet skade. Slevik er ikke lenger det dem var og selv om Åhlberg er tilbake så tror jeg ikke at dem vinner i år. En annen blogger for Østfold trodde at Slevik skulle vinne alle kamper som var igjen og satset på en seriefinale mot Greåker. Vi får vel se hvordan det går. Tipper på at Greåker får det tøft i neste runde så det er vel fortsatt mulig.

← Full Hawaii i Grorud når Tunet går opp i serieledelse.. Fire kamper i herrer elite lørdag →