2 damekamper denne onsdagen

Tunet får besøk på hjemmebane av Sagene. kl 19.00

GIF får besøk av Sveiva i Lihallen. kl.20.00

Ettersom Tunet møtte Grei denne helgen, og gikk seirende ut etter straffer, blir nok tallene på tavla ganske jevne. Jeg setter en liten knapp på Sagene. Tror at jentene fra Bjølsen setter spor i Høyenhallen denne onsdagen.

VMG tipper 5-3 i Sagenes favør.

GIF – Sveiva kommer nok til å bli ren enveiskjøring i 60 minutter. Så keeperne til GIF må belage seg på mye å gjøre denne kampen. Sveiva vet vi vant europacupen, noe jeg kjenner jeg er veldig stolt av. At et norsk eliteserielag biter fra seg i verden, er både morsomt for idretten, men spesielt morsomt for kvinne-innebandyen.

Jeg vet ikke om jeg har lyst til å tippe resultat på denne kampen, men jeg tror det dessverre kan bli tosifrede tall også denne kampen, da i Sveivas favør.

Jeg må også få lov til å si at jeg synes det er moro å se flere ta seg tid til å se damekampene. Vi trenger flere jenter og flere lag i Norge! Det var dagens stjerne i boka til publikum!!

← Et lokaloppgjør utover det vanlige… Full runde i eliteserien for herrer →