1/3 av herrenes eliteserie er unnagjort

Det begynner å nærme seg November i Norge og allerede kl 16 blir det mørk rundt omkring i Oslo og på Østlandet. Vet ikke helt hvordan det er oppe i Harstad men kan tenke meg at dem ikke får så mye lys om dagen. VI har spilt 7 serierunder (Ikke Fredrikstad, Sandnes, Slevik eller Harstad) og selv om noen lag fortsatt har den syvende kampen igjen ville det ikke gjort alt for stor forskjell i tabellen. Årsaken er at jeg tviler på at Harstad tar poeng mot Slevik og Fredrikstad tar neppe poeng mot Tunet. Da forblir alle lag på samma plass i tabellen. Eneste kampen som kan by på forandringer er Sandnes hjemme mot Nor 92. Vinner Sandnes går de opp et par plasseringer og har da 9 poeng.

Om noen husker det så fikk VMG noen kjente profiler til å tippe hvordan tabellen skulle se ut etter siste runde og vi kan jo nå se at noen lag har gått over forventning og noen har ikke prestert i nærheten av det som mange trodde. Vi har sjekket historikken og sammenstilt alle tipsene som vært. Det vi kan se som heller ikke er helt uventet er at VMG leder med flest riktige. Selv om det bare er to så viser det jo til at vi har peiling J

De som overrasket mest positivt er Gjelleråsen. Dem ligger nå på en 4:e plass og de har blitt tippet fra 7-10 plass. Det var bare en som tippet Tunet helt i toppen og det var mr Caroprese. Nor 92 ble tippet fra 5-7 plass men ligger helt i bunn med 0 poeng etter syv rynder.

Ellers må jeg si det ser ut som de fleste ligger omtrent der dem skal. Slevik ligger ikke til topps da de tapt poeng mot Sveiva men de har ikke spilt mot Greåker eller Tunet enda. Kan nok bli forandringer blant topp tre plasseringene etter hvert. Det er en veldig tydelig fight om 4:e plassen i tabellen. Det er GIf, IKA og Sveiva som slåss om den. Alle sammen har spilt mot Slevik og Tunet men Gif har ikke spilt mot Greåker enda så dette kan bli jevnt.

Tabellen er jevnere enn den noen gang hvert. Ingen i toppen som rykket fra enda og midten er godt samlet. Nor92 og Harstad ligger et stykke fra i bunn men begge lag har vist at de kan ta poeng så vi tror nok de får noen flere snart.

I helgen er det full runde og mange bra kamper. Noen av de viktigeste blir jo Grei – IKA og Gif – Greåker som begge to spilles på lørdag.

#55

VMG tipper

← Petter best peiling på damenes Eliteserie Slevik rystet av IKA for første gang →