1 april …..!?

Hm….. jeg vet. Trodde det var 1 april….

Pressemelding

Norges Bandyforbund er et av landets største særforbund og representerer Innebandy, bandy og landhockey. Vi står for mangfold, spilleglede og idretter som utøves av over 30.000 aktive spillere. 

Det nærmer seg kvalifisering til et nytt og stort mesterskap, VM i Innebandy for menn som skal spilles i Zürich og Winterthur i Sveits.

Kvalifiseringen skal spilles i Koceni i Latvia i perioden 25. – 28. mai. I den anledning er det med stor glede forbundet kan presentere et nytt herrelandslag bestående av unge og spennende spillere. Forbundet ser det som naturlig at landslagssjefen for U19 menn, Patric Jonsson, som kjenner disse spillerne godt, tar over som fungerende landslagssjef og leder laget under VM-kvalifiseringen .

Norges Bandyforbund takker Johnny Petersen og hans mannskap for deres lange og viktige bidrag til norsk innebandy og ønsker hele Norge «Velkommen inn» som tilskuere i en spennende, underholdende og engasjerende VM-kvalik og et påfølgende VM i Sveits i november.

Kvalifiseringen i Latvia kan følges live på IFFs kanaler.

VM i innebandy 2022 i Sveits kan følges på TV2 Sport og TV2 Play.

jeg tenkte si noe mer, men lar det ligge…

← PAOLOS CORNER S0704 – SM-Finaler, Regionscupfinaler, NM sluttspill for yngres og en ny landslagstrener. Innebandyfesten lørdag 23 april →