Tunet slår ett blekt Haugerud.

Tunet tog på onsdagskvällen en behaglig seger mot Haugerud i Haugerudhallen. Segersiffrorna blev till slut 11-1 efter att första perioden slutat 0-0. Inget av lagen skapar några större chanser, Tunet har svårt och komma till avslut och Haugeruds kontringar är svaga.

Tre minuter ut i andra perioden så åker en Haugerud spelare ut 2 minuter för liggande spel, i power playet sätter Ole Martin Skau Tunet i ledningen.

Bara 19 sekunder efter målet drar Haugerud på sig ytterligare en utvisning, i Tunets PP så får man straff, Axel Wallin sätter säkert 2-0. Minuten senare kommer 3-0. Så på 1 minut och 24 sekunder går Tunet från 0-0 till 3-0 och matchen är avgjord.

Noterbart är att Runar Snellingen stod för 2 mål och 4 assist och Ole Mossin Olesen stod bara för 1 assist, inget mål.

Haugerud startade matchen bra defensivt men orkade bara med i en period med sina 10 spelare, andra och tredje perioden var det bara ett lag på banan. Tunet spelade hela kampen på tre femmor.

Haugerud – Tunet 1-11(0-0,0-7,1-4)

← Podcast #26 med Ihle, Ager og Paolo på besøk Paolos Corner S02E03 – Dameserien kan avgjøres på Søndag →