Tunet kvitterer i sudden mot Slevik

Vi er i høyenhallen som byr på fancy lasershow og navnene ruller over banen når lineupen presenteres. Tunet ser ut å være klare for kamp. Ved vår side har vi en kubjelle på størrelsen av Petter Alexenaderssens pensko. Ingen av Slevik supporterne tør å nærme seg denne siden av tribunen…

Vi er i gang og det er Slevik som starter best. I kampens andre bytt og kampens første skudd mot mål blir det også mål. Ryan Hallden er heldig at verken motspiller eller keeper vil ha ballen. Mulig at dette er bra for Tunet for nå våkner dem. Først blir det straffe som wallin bommer på, så blir det PP og da får han ballen en gang til. Denne gang gjør han ingen feil uten ballen sitter rett i krysset! Se målet her. Nå er tunet på gang og man setter full fart i kontringene. Man fyrer av et par skudd og først setter Ole Martin en retur og i neste bytt setter Runar en retur på wallin sitt skudd. Etter dette skjer det ikke så mye og perioden ender 3-1. Skuddstatistikken ble i første periode 9-4.

Andre periode starter og Slevik er nå dem som ser mest tørst ut. Og det tar bare 3:39 før Jens Jørgensen får ballen på kanten og legger ballen lett på Østergren sin førstestolpe. Så står kampen stille i neste 8 minutter og det skjer ikke så mye, men så skjer alt samtidig. Først fra ingenting sender C. Hansen Rognlien ut i pølsebua og setter ballen rett i første kryss. Det er utlignet. Neste mål kommer fra Erikssson, tunet dobler i eget hjørne, Slevik får ut ballen og plutselig står han alene forann målet. Slevik i ledelsen med 3-4. Men da våkner endelig tunet igjen og det kriges, i krigen tenker Stræte at han skal løpe hele veien frem til motsatt front. Ingen god ide for han blir skutt ned i eget slott, der legger Bendiksen ballen til Ole Martin og vi har uavgjort. Så er det da Tunet sin tur enda en gang. Runar får ballen når han står med ryggen mot mål, ballen legges i kroken og kroken sendes mot krysset… 5-4 nå altså. Skuddstatistikken i andre vinner Slevik da den ble 5-7.

Satan for en tredje periode vi skal få da, ikke så mye spill men masse morsom Hawaii for oss i tribben. Kampen utlignes etter 46 min fra Stræte i PP. Så kontrer Slevik igjen og Hallden setter 5-6. Etter dette så setter Runar Snellingen Se målet her både kvitteringen og et nytt ledelsesmål til Tunet i løpet av 30 sekunder. Det koker i høyenhallen!! Tunet leder mot slutten og Slevik tar først TO og med to minutter igjen prøver man seg uten keeper. Det fungerer bra for 59:07 setter Hallden 7-7 målet. Slevik skal få enda en super sjanse som der bommer på før det er et faktum at det blir årets første sluttspillskamp som går til sudden

Sudden starter nervøst og Slevik får noen sjanser. Førsterekka til Slevik spiller hele tiden. Dem har litt ball men det blir aldri helt farlig. Tunet kjører på 10 mann og bytter når dem kan. Det lønner seg, for på en kontring orker ikke Slevik hjem, wallin følger med opp og setter den rett i første kryss! Serien er utlignet til 1-1 i kamper. Tunet vinner da 8-7 i sudden.