To kamper i herrenes eliteserie denne tirsdagen

Gjelleråsen – Greåker

GIF vant med nød å neppe forrige kampen borte mot Fredrikstad. Det er nok ingen i Norge som ser det som en styrkebeskjed akkurat. Når de forrige helt vant borte mot Sandnes var det nok mange som tenkte at de var tilbake men etter denne helgen må jeg si jeg tviler sterkt. Denne kampen som nå er mot et av serien beste lag blir en mye større utfordring og selv om det er på hjemmebane så tviler jeg på at det holder. GIF har noen stjerner som vi egentlig forventer litt mer av, Robin og Bjørn må ta laget og løfte dem litt oppover sånn at vi får se det GIF som er som gode som den kan være. Greåker kommer fra to strake tap og sist kamp de vant var hjemme mot bunnlaget Nor 92. Der var de bare i ledelse med 1 mål når det sto igjen en periode å spille. Greåker har virkelig mistet mye ved å sende hjem Granlospilleren. De har ikke lenger noen som jobber hjemover og når alle lag kommer i 3v2 sjanser 40-50 ganger per kamp så blir det bakover mål. Forover er det ikke så mye å dra ned på for der er dem gode. De har farlige vinger som kan score fra de fleste vinkler og noen ganger gjør dem det helt selv. Men forsvaret, spillerovergangene og keeperspillet er ikke der det burde være. Kan derfor bli en spennende kamp mellom to lag som sliter.
Denne kampen kan dere følge Live på twitter.com/vmgdirekte

VMG tipper 5-7

Nor 92 – Sveiva

Begge lag hadde fri nå i helgen men forrige runde så vant begge lag. Nor 92 tok med andre ord sin første seier denne sesongen og det var vel på tiden. Sveiva spilte vel sin beste kamp på lenge i 40 minutter og var nærme og knuse Greåker, men siste 20 minuttene holdt ikke mål og de vant tilslutt på straffer. Må si at de straffene jeg sett dem legge er meget bra. Nor 92 tok jo over en del Sveiva spillere til denne sesongen men det er vel egentlig ingen av de som levert noe særlig, og noe har jo også vært skadet. Nor 92 har rett å slett levert så dårlig i forhold til hva folk trodde før sesongen så man kan nesten ikke tro det. Sveiva har heller overrasket positivt og vunnet flere kamper mot topplagene på hjemmebane. Men plutselig så er det noe som skjer og så tar de mot GIF og Sandnes to kamper på rad. Med to seiere der så hadde dem hatt 28 poeng og to kamper mindre spilt enn IKA på 33. Likevel tror jeg nok at Sveiva rir av denne kampen helt greit.

VMG tipper 5-10

← Tunet spiste haifinnsuppe til søndagsmiddag Historien om det som skjedde i Harstad lørdagen den 16.1 →