To herrekamper denne søndagen

Greåker – Grei 16:00 Tindlundhallen

Dette er vel helgens kanskje mest spennende kamp. Greåker kommer tilbake fra Østbalkan med en CC-plass sikret til neste år. Dem har bare gått glipp av et poeng hittil i år og det var borte mot IKA. Ellers har det gått over lag bra og dem er nok sultne på mer nå. Grei kommer fra et tap hjemme mot Slevik. Var med i kampen frem til tredje perioden da Slevik satte tre raske og sikret seieren. Av de fem målene de satte var tre på straffe så bare to spillemål med andre ord. Grei er et humørlag som plutselig kan spille på høyeste nivå med litt medgang, men kommer motgangene så kommer de skjeldent alene. Om Grei kommer med alle mann og Jacob får opp humøret og vinnerinstinktet kan dette bli en spennende kamp.

VMG tipper 7-5

Nor 92 – Akerselva 17:00 Solberghallen

Nor ligger sist i tabellen med 0 poeng og har virkelig slitt til nå. De har et bra lag på papiret og bør kunne jobbe seg oppover i tabellen etter hvert. Hva det er som gjør at de ikke helt får det til er vanskelig å si, men kan være at det fortsatt er så mange nye spillere som nå skal bli samspilt. Første rekka til Nor kan være dødlig til tider og det er denne IKA må passe seg for. Akerselva står med 4 poeng etter tre kamper og er favoritter til møtet i Drammen. Sist de var på besøk ledet Nor med 8-3 når det var 15 minutter igjen av kampen med IKA jobbet seg inn igjen og den sluttet 10-10. IKA har ikke spilt kamp på 18 dager og det er nok mange som har lyst på spill. Med riktig innstilling fra start skal IKA vinne denne kampen.

VMG tipper 5-10

← VMG tipper feil og Nor 92 (D) tar tre friske poeng To damekamper denne søndagen →