Søndagens kamper endte uten overraskelser

Det ble spilt 3 kamper denne søndagen

Først ut var Tunets damer som tok i mot Nor 92 hjemme. En kamp som på papiret skulle ende i Tunet favør selv om de spilte uten keeper men som ender 6-3. Kan vel ikke si så mye annet ett at Nor 92 imponerer på bortebane og Tunet er ikke helt der dem skal være.

I Greåker tok Bulldogs i mot Fredrikstad som spiller sin første eliteseriekamp på veldig lenge. De gjør det faktisk overraskende bra og kampen ender 5-2. Hadde forventet litt mere av Greåker men det viser seg gang på gang at i lokaloppgjør så kan alt skje. Veldig gøy at Fredrikstad er så nærme mot et formodet topplag. Det lover godt for Norsk innebandy og Eliteserien om det kan bli så jevnt i år. Skal bli gøy å følge hvordan det går for Fredrikstad videre her nå.

Dagens siste match spilles mellom Tunet og Sveiva i Høyennhallen.
I første omgangen er det vist nok bare et lag på banen. Tunet har alt og det tar ikke lang tid før de leder kampen med 4-0. Sveiva får et overtall og de klarer å få en ball i nettet bak Østergren.

Andre omgangen spilles og Sveiva får inn et par baller. Det er ikke veldig bra spill fra noen av lagene men Sveiva er nå med i kampen og det ser ut til å kunne bli en bra tredje omgang.

Det blir det også. Sveiva må ha spist noe veldig bra i garderoben for det er et helt nytt lag som kommer ut på banen. Tunet blir faktiskt helt utspilt de ti første minuttene og de få gangene de vinner ballen så slår de langt og mister den igjen. Når det står 5-5 på Tavla tar de en timeout. Etter denne setter de utpå «super rekka» med Rognlien og Wallin som bekker, Sindre, Ole Martin og Mossin som løperekke. Tunet kommer seg da inn i kampen igjen og de får mer og mer ball. Og etter et par bytt med nettopp denne rekka får Wallin ballen i slottet og derifra bommer han skjeldent. Stillinga nå 6-5. Det bølger litt frem og tilbake og når samme rekke setter hard press setter tilslutt Mossin ballen i mål på Zorro. Ikke langt senere setter de også 8-5 målet i åpen bur og vi tror at kampen er over. Men Sveiva kriger på og med 6 utespillere på banen reduserer de to ganger og stillingen er 8-7 med 20 sekunder igjen. Da er Sindre der og stjeler ballen fra en kontrende Sveivaspiller. Han legger ballen iskaldt i mål og Tunet vinner 9-7.

En kamp som svinger mye frem og tilbake og der Sveiva overrasker positivt. Den kunne fort endt annerledes. Når det står 5-5 på tavla så går en Tunet spiller alt for langt og sier noe rasistisk til en motspiller. Det er egentlig soleklart rødt kort men dommeren hører ikke det som sies og Tunet beholder alle spillere på banen. Med en spiller mindre på banen i 5 minutter så hadde nok Sveiva tatt denne kampen. Vi på VMG er i mot alt av rasisme og håper at NBF ordner opp i dette på en god måte.

Helgen er over, mange kamper er spilt vi kan å glede oss til en høst full av innebandy. Helgens overraskelser må jo være Sandnes som vinner komfortabelt hjemme og GIF som scorer det avgjørende målet med bare 1 sekund igjen av kampen.

IMG_7952 IMG_7954 IMG_7955 IMG_7957 IMG_7963 IMG_7974 IMG_7979 IMG_7981 IMG_7988 IMG_7991 IMG_7992 IMG_7999 IMG_8001 IMG_8002 IMG_8012 IMG_8018