Søndagens kamper

Det ble spilt noen kamper denne søndagen.

Tunet tok i mot Fredrikstad hjemme og det kan vi vel si ble plankekjøring utav en annen verden. 21-4 er nok årets mest målrike kamp enn så lenge og det kunne lett ha blitt flere. De siste 25 minuttene spilte Tunet med flere unggutter fra sine egne junior avdelinger og de gikk på tre rekker. Mossin var ”on fire” og gjorde 10 poeng til slutt. Wallin endte vel på en ca 6 og minst to av juniorene satte også ballen i nettet bak keeper. Tunet har nå scoret hele 90 ganger allerede og Ole Mossin har 41 poeng. Han er på god vei til å bli årets poengplukker etter bare 8 runder. Se det beste fra kampen her: Tunet – Fredrikstad Highlights

Sarpsborg skulle prøve å ta seg av Sveiva på hjemmebane. Det gikk ikke helt etter planen og Sveiva toget ruller videre. Sveiva rykket forbi Gjelleråsen på bedre målforskjell og ligger nå på en 5:e plass i tabellen rett bak IKA.  Sveiva vinner kampen 4-7 til slutt. Det skal leggess til at Sveiva da fortsatt ikke spilt mot Sandnes eller Harstad der laget er favoritter. Sveiva kommer nok til å ligge høyt opp i tabellen når den snur rundt jul.

I dameeliten var det en liten seriefinale denne søndagen. Sveiva spilte hjemme mot Tunet i Rommen hallen. Det ble en spennende kamp som så ut å gå begge veier en stund. Det er Tunet som tar ledelsen og leder lenge 0-1. Men Sveiva jobber hardt og utligner etter hvert. Ikke lenge etter tar de også ledelsen med 2-1. Da våkner Tunet og de trykker opp hele laget. Rikke setter både 2-2 og 2-3 målet og ikke lenge etter kommer også 2-4 målet. Her tror nok alle at kampen er over, alle utenom Sveiva som av en eller annen grunn alltid klarer å hente inn mål mot nettopp Tunet. Med bare sekunder igjen av kampen utlignes det og vi har dameelitens første straffekonk. Her er Sveiva klart best og setter 3 av 3 mulige. Tunet får ikke til noe som helst ok alle bommer. Sveiva beholder 2 poeng og Tunet får med 1 hjem igjen. Se det beste fra kampen her: Sveiva – Tunet Highlights

I Drammen var Grei på besøk. Etter to perioder er det fortsatt relativt jevnt men så er det noe som skjer i siste periode og Grei vinner denne med 0-6. De vinner da også kampen med 3-10 og tar viktige poeng om klubben nå skal klare å beholde 3:e plassen. Nor 92 gjør det bra i starten men orker ikke hele veien inn i mål. Sagene ligger nå 3 poeng foran jentene fra Drammen.

← Hvor er hjertestarteren i hallen din? Paolo’s Corner del 8 VMG film fra Höyenhallen og Rommen →