Slevik tar sin første seier på 4 kamper

Vi tok turen til Apalløkka der Slevik kommet for å spille mot Grei. Det er mye publikum i hallen, men stemningen litt lavmeldt. Det sier seg selvt når denne kampen er en minnes markering for Thomas Margido Antonsen som gikk bort på Utøya. Begge lag går stille inn uten noen musikk og Thomas sin mor får ta i mot blomster. Hallen fylles av folk som apploderer og spillerne setter seg på benken. Det blir følelsesfullt og det er bra at begge lag viser såpass stor respekt for det som hendt som de gjør.

Kampen starter og Slevik har som vanlig mye ball. Etter fem minutter får de frislag og begge lag bytter spillere utenom Stræte som står igjen alene. Grei skjønner det litt sent og kommer aldri ned i mur før den sitter i krysset. Ikke lenge etter blir det straffe til Slevik og det står 0-2 på tavla. Vet ikke om dommerne vært på straffeblåsingskurs, men bare et minutt senere blir dagens andre (av 4) straffer blåst for. Schibort er iskald og chipper den lett over en svømmendes keeper. 15:31 setter han enda en straffe og nå står det 2-3 på tavla. Det skal bli enda et undertall for Grei og da setter Slevik gjennom Johan 2-4 før perioden er over. Slevik har veldig mye ball og bytter nesten alltid med ball noe som gjør dem veldig bra. 3:e rekka gjør en kjempe jobb, kommer innpå vinner tilbake ballen og bytter alltid når de gjort det selv om dem spilt 10 eller 30 sekunder.

Andre omgangen starter og Schibort setter sitt tredje for kampen etter bare et par minutter. Etter dette dør kampen litt og tempoet er veldig lavt. Begge lag står mye stille og det er veldig kjedelig å se på. Periodens høydepunkt må være passen fra Kjellemar til Jatko som setter den på volley. Perioden ender og det står 4-5 på tavla.

Siste perioden har omtrent ikke startet før Glenn setter 4-6 målet. I løpet av tre minutter setter Slevik tre mål og det står 4-8. Etter dette spiller ikke Grei særlig mye innebandy og når de mister ball høyt i banen småjogger eller går de hjem. Schibort får sin 3. straffe og setter den like elegant som den første.. 5-8 nå og det er ikte helt avgjort. Men Slevik blir for sterke og setter to baller til. Stillingen er 5-10 med 5 minutter igjen og kampen er over. Grei har et skudd i stangen men det skjer ikke så mye mere enn det. Slevik holder ball og Glenn bommer på 4-5 åpne mål. Kampen er over og Slevik tar 3 poeng.

En ganske trøtt kamp der ingen av lagene spiller for fullt ser det ut som. At det er Søndag kl 18:00 kanskje har noe med saken å gjøre men ikke vet jeg. Hadde også tenkt at jeg ikke skulle skrive noe om dommerne i år, men må bare nevne at i denne kampen kunne de gjort et mye bedre forsøk. At de dømmer mål for Slevik etter å først ha blåst frislag er pinlig. Og at de ikke retter opp feilen etterpå, alle kan gjøre feil men man må kunne være ærlig nok til å si det. Vet heller ikke hva sentern i Grei sier når han får 2 + 10 etter en tekning men det virker som en tøff besluttning for oss på tribunen.