Slevik tapte hjemme

Slevik IBK – Tunet IBK 4-6 (1-3, 0-3, 3-0)
FÖRSTA PERIODEN.

Tunet startar matchen i högt tempo, Slevik ser sega och ointresserade ut. Mossin sätter ettan efter 1,23 och tvåan efter 4,53. Tunet fortsätter att köra på, men blir lite ivriga i en spelvändning och tappar boll på mittplan och Slevik kommer till i ett 3 mot 1 läge, Daniel Eriksson centralt i banan tickar ut bollen till Wikund som skjuter på direkten och det är 1-2 när vi spelat halva perioden. Skidstad och Wallin åker på en Carin utvisning med ett par sekunders mellanrum i spel 4 mot 4 så är det Tunet som är bäst och till slut får också Rognlien chansen att sätta dit 1-3, inga misstag och bollen sitter ännu än gång bakom Tveite i Sleviks mål. Slevik försöker och försöker men det är mest Bye som skjuter utanför gång på gång. 1-3 efter första och skott 10-6 till Slevik.
ANDRA PERIODEN.

Tunet startar också andra perioden respektlöst, Hoff Eriksen sätter 1-4 efter 1.29 och Wallin sätter 1-5 efter 4.49 bägge målen slinker in på första stolpen bakom en för dagen olycklig målvakt i Slevik, detta blir också det sista målet Tveite släpper in för nu har Johnny Petersen fått nog och byter ut han med Ottersten i samband med en Time out. Slevik får lite ny energi efter detta och får till lite tryck på Tunet men man lyckas inte överlista Kriss i kassen. Istället så är det till slut maskinen Isaksen som sätter 1-6 på en frislagsvariant från hörnet. Sista 7 minuterna fortsätter Slevik att trycka på men det blir inga fler mål denna perioden, men det syns att Slevik inte har gett upp. Skott andra perioden 7-8.
TREDJE PERIODEN.

Slevik går ut i hundra i sista perioden, de har ju inget att förlora på det! Det dröjer bara 3 min innan Skistad lyckas slita sig fri på kanten och snyggt finta bort Kriss, 2-6 och ny energi till Slevik.

Efter ca 10 minuter åker Henrik Fredriksen på en utvisning för liggande spel, Slevik behöver inte många sekunder för att sätta 3-6 genom Glenn Evensen, som så många gånger förr så står han på borte och rakar in bollen. Slevik fortsätter att trycka på men det dröjer helt till 57.49 innan man får in 4-6. Ut med målvakten och spel 6 mot 5 sista två minuterna men man kommer inte närmare denna kvällen. Skott sista perioden 15-4.
Banens beste blev i Slevik nr 13 Daniel Magnusson och i Tunet för dagen med nr 29 Kristoffer Östergren.