Slevik klare for finale

For første gang på veldig lenge er gresvikhallen helt fullsatt, endelig!!!! Men ved første øyekast ser tribunen mer lilla-gul enn svart ut. Kanskje er det også derfor det er nettopp Tunet som tar ledelsen 0-1 etter ca 5 minutter! Begge lag starter på to rekker men etter at Slevik slipper in mål setter dem på 3:e for første gang. Kanskje er det de, kanskje er det noe annet men det er Slevik som først kvitterer for å så ta ledelsen etter 13 minutter. Slevik ser mye bedre ut enn i forrige kamp. Hele laget ser pålogget ut og man kommer på absolutt flest farlige sjanser. Slevik drar opp tempoet, Tunet drar det ned. Runar starter ikke men står klar på siden, tipper han kommer innpå om det blir overtall. På slutten får Tunet litt press og man har to skudd i tverrligger i løpet av 30 sek. Først Ole martin og etter det Ole Mossin med to sekunder igjen. Perioden er over og Slevik vinner skuddene med 12-8 og leder kampen 2-1.

Andre periode starter omtrent som den første… etter to minutter løper Stræte rundt mål og fristiller Hallden. Han får tatt skudd og en 7-8 returer før Østergren får grep om ballen, men sinnsykt nærme 3-1 der. Tunet klarer ikke å skyte forbi kjøttbmuren i Forsvaret til Slevik. Det tar 4 minutter før man klarer å få et skudd på mål, da går din via tverrligger å ut. Etter 24:36 er det 3:e rekka til Slevik som gjør jobben. Fra midt i slottet seter man 3-1, dette gjennom A, Hansen på pass fra C, Hansen. Tunet er nærme nesten med en gang etterpå men pasningen er litt upresis.. 25:40 får Tunet frislag i slottet og som vi alle vet skriker Frode for full hals «FRISLAG». Runar får sitt første bytt men det er Mossin skyter utenfor, Runar bytter med en gang han får sjansen. William får en super sjanse på egen hånd da han tar fart rundt mål men Østergren kommer ut bra og redder skuddet. Bare 10 sekunder senere er tunet meget nærme igjen men de bommer på målet. Vi har nå spilt 27:42. Tunet har til nå i kampen hatt 6 baller i tverrligger…. man kan vel si at dem ikke har en «stang inn» dag…28:53 kommer da endelig målet. Henrik Fredriksen jobber som et dyr på egen banehalvdel og vinner til slutt ballen. Så sender han den videre til Hoff Karlsen før han får tilbake den i midten. Han gjør ingen feil alene med Tvete og på backhand setter han den i første kryss.

Tunet ligger litt høyere i banen når de selv har ball og det er ikke lenger bare langballer som slås opp. Når vi har spilt 30 minutter leder Slevik kampen med 3-2. Østergren har gjort mange kvalifiserte redninger til nå. Langt flere enn Tvete holder jeg på å skrive når han redder et tversoverskudd fra Hoff Eriksen. 3:e rekka til Slevik får spille en hel del nå men Tunet sin har kun et par bytt til nå, kommer de andre å orke hele kampen? Slevik står fortsatt høyt og Tunet sliter litt, Østergren finner ingen når han skal kaste ut og det er lite rørelse.. fem minutter står igjen av andre periode nå, fortsatt ingen utvisninger til noen av lagene. Best i Tunet til nå må jeg si er Østergren, Fredriksen og Norman. I Slevik er det William, Åhlberg og Hjort. Isaksen inne å tar støttebytt i Tunet nå i slutten av andre.  Han starter er angrep selv og får tilslutt tilbake ballen i midten, dessverre for Tunet bommer han mål. Med ert minutt igjen står Slevik å holder ball på egen banehalvdel. Tunet tørr ikke sette press. Men med 15 sek mister man ball og Tunet skal få en siste sjanse med ball. Wallin legger den mot mål men den plukkes lett ned av keeper. Skuddene i andre periode slutter 6-5. Det står da 3-2 med 20 min igjen av ordinær tid.

Vi har bare spilt 41:07 og Dvs rett over et minutt i tredje periode før Slevik kommer på en kontring. Stræte til Hallden og vi har 4-2.

Det skal sies at til nå er dommerparet på banen 1000x bedre enn deres siste opptreden i Østfold. Vi observerer at Tunar varmer opp under skjulte, skal han hoppe inn snart? Ja der kommer han, etter 43 min er Runar på banen. Han er satt sammen med Bendiksen, santana, Rognlien og Fredriksen. Hoff Karlsen på benken da per nå. I første byttet er han jammen nærme også…. etter 4 min kommer Stræte alene mot Østergren som er sinnsyk i målet i dag! Han redder… etter 46 minutter spill er Tunet så nærme man kan være, ballen ligger på streken! Det blir ikke mål må heller… publikum er veldig stille her nå i hallen…  vi noterer også at Greåker sitter i Tunet klakken…

Hoff Karlsen er på banen igjen, ser ut som om han og Runar kjører annenhver bytt. For dere som sett på TV lurer dere sikkert på hvor stor den bjellra er som bråker så fært, her er den.

Da har vi 10 minutter igjen av kampen, Runar er på banen sammen med Norman og Wallin denne gangen. Han setter den i tverrligger!!! Tunet får også frislag etter dette forann mål og man er meget nærme! Runar har satt Rot forann Slevik sitt mål nå. Slevik tar ballen igjen nå og Åhlberg løper oppover, han blir etterfulgt av hele Tunet som vinner tilbake ballen. 52 min spilt nå og Tunet prøver Isaksen på topp, nå står dem høyt noe som betyr at Slevik får mere rom.. vet ikke hvordan det kommer til å gå. 7 min igjen, Runar tilbake på banen, helt utrolig at det blir farlig hver gang han får ballen. Tilskuertallet her i dag sier dem er 371, ser faktisk ut å stemme…

54:30 spilt og Tunet har pressen mot Slevik nå. Lurer på om det kan være smart med en timeout snart. Slevik kommer på noen kontringer men de er upresise enn så lenge…4 min igjen og Tunet med ball igjen…Sekriteriatet glemmer å starte klokka når Slevik har ballen etter frislag. Stemningen i hallen ble ikke så god… 56:38 er spilt nå og Tvete må sjekke at suspen sitter korrekt til. Slevik får vel behøvd hvile. Med 2:2 igjen tar tunet keeper…

det skjer ikke så mye uten keeper.. Stræte har ball i nesten 40 sekunder en gang.. med 19 sekunder igjen ryker Slevik på 2:min og Tunet tar TO. Det skal mye til nå…

Kampen er over, Slevik er i sin 6:e strake finale. Man er i dag set helt klart bedre laget. Vinner skuddene med 7-4 i siste periode. BB tunet ble Østergren og på Slevik ble det Tvete. Kampen slutter 4-2. Ledig treningstid i alle Oslohaller til uken da. Vi får igjen den trøtte finalen mellom Slevik – Greåker

← ROUND FIVE – I kveld skal det avgjøres. Dagens femte og avgjørende semifinale mellom Slevik – Tunet →