Sagene tok en solid seier i Soelbergelva

Nor92 2 – 7 Sagene Skudd: 11-39

1 PERIODE: Fra min ende av benken så syns jeg perioden starter relativt bra for zebrastripene. Vi har bra tempo i både ball og bein og Nor er noe statister i åpningsminuttene, men kommer noe bedre med utover i omgangen. En noe heldig scoring av Maja Petersson gjør at vi tar ledelsen, men Nor er absolutt med i kampen etter en noe tøff åpning. Dagens kaptein syns den tøffe åpningen har gjort at Nor fortjener å spille i overtall, så Frøken Martinsen passer på å slå litt i egen sone. Dommerne vil ikke ha noe av kapteinens slag, så her må vi en liten runde i fryseboksen. Undertall? Hva er det? Lurer Marie Gundersen på, «BEASTMODE ACTIVATE!» 2-3 jenter ut på løpetur, en svømmende sisteskanse hos hjemmelaget og Gundersen triller inn 2-0 i åpent bur. Herregud så lett. Vi rir av alt som kommer av Nor angrep i undertallet og tror vi skal gå til pause på 2-0, landslagets egen Marte Amundsen derimot, hun syns ikke 2-0 holdt, så da henger vi like så greit 3-0 før hornet lyder.

2 PERIODE: Vi fortsetter der vi slapp i første og holder presset bra opp på Nor som nå sliter med å få klarrert angrepene som kommer. Hilma «Hoocken» Thofte er frempå med en drager og igjen må Norkepperen gi tapt. 4-0 er altså fasiten ca halvveis i midtperioden, men herifra og inn er Nor virkelig med på notene. Mot slutten av perioden er det Drammenslaget som får styre showet og vi er ikke med i duellene, vi er ikke med på løpeturene og vi klarer aldri helt å få kontroll på kampen. Nor får heldigvis aldri hull på byllen og Skjelvik Junior går fornøyd i garderoben på 4-0.

3 PERIODE: KAOS! Ingen av lagene får helt satt noe spill. Vi sliter stort med å få etablert oss. Planen var egentlig å gå litt ned på folk, noe vi delvis også gjør, men vi prøver å rulle på mye folk gjennom hele matchen for å holde flest mulig i best mulig form. Nor får redusere 2 ganger i alt kaoset, men på stillingen 2-4 sier vi takk og farvel og kobler inn det lille ekstra giret som da Nor ikke har. Først ut så er det Hilma som klinker inn sitt andre så bestemmer Amundsen seg for at 5 mot 5 er kjedelig, slår litt køller og slenger litt med leppa, 2 minutter i boksen. Det overtallet Nor her lurer ut må være sesongværste. Skyter vel 1 eller 2 ganger på 2 minutter og skaper ellers nada. Vi rekker akuratt å bli fulltallig før Jennie Svensk får sette sesongens første pinne. En rysare av en markkryper som sniker seg inn. Hannah Borgund får sette det som kanskje er dagens mål, i bevegelsen tar hun imot et spinnende pass fra Thofte, vekk med ei jente og ballen rett opp i korset. Vi tar gjerne flere av de Hannah.

BB Nor: Eline Dagestad BB Sagene: Marie Gundersen