IKA vant i går og kan avslutte kvartsfinaleserien i dag

Det ble spilt to kvartsfinaler i går der begge hjemmelagene snudde og vant. Vi kommer til å se litt nærmere på den som ble spilt i Kringsjå.

Kampstart er 20:00 og begge lag er tidlig i garderobene. Oppvarmingen ser ut å fungere bra og lagene stiller opp for allsang til nasjonalsangen. Dessverre består begge lag av 93% svensker så det blir ikke mye sang fra spillerne selv. Vi drar fort i gang og det er IKA som setter første målet. Og hvem er det som gjør det om ikke han som satte flest i sist oppgjør også, Robin Mattsson. IKA spiller på tre rekker og prøver å sette opp tempo veldig. Det noteres at legenden Jirving er med på benken til Grei men han får aldri prøvd seg ute på banen. Grei er helt klart med i første periode og de setter tre nesten helt like mål. Først er det Jatko som langs venstrekantet og drar opp ballen i det borte krysset, så kommer Jansson fra samme posisjon, skuddet er mye løsere og reddes derfor også men returen slås inn elegant av Nicklas. Med bare 3,5 minutter igjen av kampen ryker IKA på en soleklar 2-minutter etter at Anton kastet en Greispiller over vantet. Kjellemar legger ballen i hooken, går ut på samme sted der både Jakto og Jansson prøvde lykken og det går like bra denne gangen. Kampens så langt hardeste skudd sitter rett opp i krysset og vi tar pause med stillingen 2-3.

Andre omgangen har knapt startet før Grei har 2-3 rammetreffer og IKA er meget heldige som ikke slipper inn et mål. Pæron som vokter buret står for meget mange kvalifiserte redninger denne perioden. Grei er mye bedre og setter både bra press og skyter mange farlige skudd. IKA ser ikke ut å skjønne at det faktisk er kamp igjen!!! Men så får plutselig Dahl for seg at han skal prøve et skudd, den spretter vel 3-4 ganger for den til sist sprett over keeper sitt bein og vi har 3-3. har vel sjeldent sett et så urettvist mål… Det er mye kriging frem og tilbake nå men ikke de store sjansene. Fra ingenting snapper Jerry opp en ball på midtbanen, rundlurer både IKA midtløper og bekk for han til sist kommer alene med keeper og setter den fint på siden av ham… IKA holder ut resten av perioden og går til pause med 3-4 ganske heldige at det ikke ser verre ut på tavla.

Det ser ut som om spillerne får tid til å tenke litt i garderoben for det er et helt nytt IKA lag som kommer ut. Grei er slitne etter at IKA spilt på tre rekker med høy press og det utnyttes med en gang. Det går bare to minutter før IKA har snudd kampen og nå er i ledelse med 5-4. grei ligger på etterskudd hele tiden og dem tar en utvisning. I PP gjør IKA jobben og setter enda en kasse. Det har nå gått seks minutter og IKA er opp med to mål. Men det stopper ikke her, Grei ser så slitne ut og de orker ikke følge noen av løpene, så i løpet av de kommende 4 minuttene setter IKA 7,8 og 9-4… Kampen er så å si død når det er ti minutter igjen å spille. Grei bytter keeper og benker sine stjerner men det hjelper lite. IKA fortsetter å produsere og mål nr 10 og 11 kommer fort. Grei får et trøstemål på slutten men kampen er allerede over.

I dag er det oppdekket for ny kamp i Apalløkka kl 19:00.

IKA kan sikre semifinalespill som andre lag (Slevik er klare) denne kvelden. Vinner grei får vi en 5:e og avgjørende kamp i Kringsjå på lørdag. Det smalt som bare den i forrige kamp og det kommer det helt sikkert å gjøre også i denne. Det laget som holder seg på banen og ikke spiller stygt blir nok det laget som vinner kampen. Begge lag har produsert veldig i PP så det har stor betydning at alle holder seg på banen. Orker det gamle Grei laget kamp to dager på rad? Det blir en fight som dere bør få med dere i kveld.

VMG tipper 6-9

← Enda en fra «mafian» tar 20:e kjappe Enda en «norrlænning» tar 20:e kjappe →