Helgens kamper oppsummert

Slevik – Fredrikstad 15-5 (4-2,7-2,4-1)
Gressvikhallen
Tilskuere: 116
Mål Slevik: Thomas Stræte 7, Christoffer Hansen 3, Ryan Halldén 2, Daniel Amundsen, Daniel Eriksson, Johan Åhlberg.
Mål Fredrikstad: Stian Setterberg 3, Carl Schultz, Stian Nilsen.
Utv.: Slevik 2×2 min., Fredrikstad 2×2 min.
Skudd: 62-22
Dommere: Kristoffersen/Olsen

En kamp som vi på forhånd trodde skulle enda med en timåls seier til hjemmelaget, noe den også gjorde. Det kan se ut til at den stakkars Fredrikstad keeperen vært alene på banen om man ser til skuddstatistikken. Uansett så vinner Slevik lett og det skal vel noteres at Stræte står for hele 7 mål i denne kampen, har han ligget i hardtrening i romjulen?

Tunet – Gjelleråsen 7-5 (1-3,3-2,3-0)
Høyenhallen
Tilskuere: 92
Mål Tunet: Fredrik Hoff Eriksen 2, Ole Mossin Olesen, Mads Normann, Axel Wallin, Henrik Fredriksen, Thomas Isaksen.
Mål Gjelleråsen: Sindre Buraas, Benjamin Belsten, Erlend Bjerknes, Anders Mellum, Vetle Mellum.
Utv.: Tunet 2×2 min., Gjelleråsen 2×2 min.
Skudd: 30-22
Dommere: Rønningen/Korrell

En kamp med mye folk på tribunene og som pleier å bli spennende. Selv om Gif ledet store deler av kampen og så ut til kunne ta med seg noen poeng hjem en liten stund så ble aldri hjemmesupporterne nervøse. I tredje periode setter Tunet ned Wallin på back posisjon og man får litt mer trykk, Gif orker ikke lenge til og i tredje periode snur tunet kampen og vinner selv på en dårlig dag.

Grei – Greåker 3-9 (0-1,0-4,3-4)
Apalløkkahallen
Tilskuere: 49
Mål Grei: Erik Jirving, Oscar Backman, Frikk Bruland.
Mål Greåker: Lars Erik Torp 2, Bjørn Even Stene, Jonas Klefbeck, Martin Lilleby, Jesper Hägg, Cato Glenge, Michael Helgesen, Jonas Bøckmann.
Utv.: Grei 2×2 min., Greåker 2×2 min.
Skudd: 17-22
Dommere: Eliassen/Sørensen

Greåker er et bra lag og det viser man på parketten i Apalløkka. Man kontrollerer hele kampen selv om forsvaret ikke er det beste i siste perioden. Grei har noen bra tendenser men å slå et topplag i første kampen etter jul er man aldri nære å gjøre. Greåker ser veldig sterke ut å det blir garantert en tøff medaljekamp for dem fremover.

Akerselva – Sandnes 8-4 (3-1,4-1,1-2)
Kringsjåhallen
Tilskuere: 47
Mål Akerselva: Mattias Ager 4, Robin Mattsson 2, Hans Roar Wilhelmsen, Nicklas Harald.
Mål Sandnes: Rune Svebestad 2, Manfred Thalin, Per Olsson.
Utv.: Akerselva 2×2 min., Sandnes 1×2 min.
Skudd: 33-22
Dommere: Johansen/Monge

Mattias Ager tilbake etter skaden han pådro seg mot Greåker, Lasse Sundell tilbake etter 10 måneders fravær og Robin Mattsson med i troppen denne dagen. IKA spiller ikke sin beste kamp denne lørdagen men alle 18 mann på benken får spilletid og man har egentlig kontroll hele kampen igjennom. Det skal noteres at Sandnes hadde flere supportere på tribunen enn Akerselva. En ganske rolig kamp sett til helheten der det så ut som om Sandnes prøvde å spare på litt krutt til neste kamp.

Harstad – Haugerud 7-6 (1-2,3-0,2-4)(1-0) etter straffer
Harstadhallen
Tilskuere: 102
Mål Harstad: Ritvars Berzins 2, Mika Heikurainen, Simon Larsen Dahl, Toms Kirmuzs, Tuomo Manninen.
Mål Haugerud: Patrick Sveen 2, Thomas Ihle, Emilio Garcia, Fredrik Kragfoss, Andreas Lindberg.
Utv.: Harstad 1×2 min., Haugerud 1×2 min.
Skudd: 19-27
Dommere: Ingebrigtsli/Henriksen

Ihle har vel sagt hele tiden at det var mot Haugerud Harstad skulle få sine første poeng, og jammen fikk han ikke riktig der. Haugerud hadde kanskje litt feil fokus men i en eliteserie så holder det ikke å spille på 95%, da kan man tape mot alle lag. Veldig gøy at Harstad nå fått sine første poeng. Om Haugerud skal ta den der 6:e plassen som man snakket om bør man nok komme opp et par hakk på kvalitetsstigen.

Tunet – Sandnes 9-6 (2-4,5-0,2-2)
Høyenhallen
Tilskuere: 67
Mål Tunet: Ole Martin Skau Jansson 3, Ole Mossin Olesen 2, Thomas Rognlien 2, Fredrik Hoff Eriksen, Henrik Fredriksen.
Mål Sandnes: Manfred Thalin, Glenn Lervik, Alexander Ravndal, Niklas Karlsson, Rune Svebestad, Per Olsson.
Utv.: Tunet 1×2 min., Sandnes 2×2 min.
Skudd: 21-24
Dommere: Godtfredsen/Jakobsen

Enda en kamp i Høyenhallen der hjemmelaget starter dårlig denne helgen. Det er Sandnes som ligger bakpå i forsvar og kommer på fine kontringer. Man leder faktisk 1-4 med 15 sekunder igjen når Sola i stedet for å slå en lang pass opp langs vant skal ta en tunell på en Tunetspiller og Rognlien buer inn 2-4 målet. De har byttet keeper denne kampen og Trond starter bra for Sandnes. Men det har ikke gått lang tid i andre periode før Tunet har snudd kampen. Vi ser noen bra tendenser i Sandnes men selv på en dårlig dag vinner Tunet.